Dober dan najprej , ki ste še ostale
piskot - sej tisto brošuro smo tud v MŠ dobili, tm pa res piše, da morš s seboj prinest, bom na CTG vprašala, tolk da vem da morm novo torbo pripravit
birdy - nč se ti ne obremenjuj kaj ti tm rečejo, ti se pejd pokazat če ga ne čutiš, vse ostalo pa presliši.
Ajvi - nenapovedano si nas presenetila s svojo novičko, za katero vam iskreno čestitam
SALT - bris za streptokok B ti lohka vzamejo tud po roku, če še nisi rodila, ampak bolje prej kot pozneje. Če jest do roka ne rodim mi ga bodo vzeli 1 dan po roku, če pa prej rodim mi ga pa verjetno sploh ne bodo, ampak ne upam razmišljat o tem, da bi blo kej narobe.
Diamantina - jaz sem grelec za flaške dobila ampak če maš mikrovalovno pol tega ne potrebuješ, da bi šla pa namenoma to kupit se ti pa ne splača, še vedno greš lahko po porodu, če se ti bo zazdelo, da potrebuješ.
Akvalina - super za seznamček, sicer me pa zanima kaj je tebi ponoči dogajalo, da nisi mogla spati, se tudi ti pripravljaš?
Citka - a noge so še buhtlčki, kako je pa pritisk pa Laura?
Eno vprašanje: a se vam tud kdaj zgodi, da se dete strese v trebuhu oz. tko na močno se ene 3x zdrezne, jest sam gledam kaj mu dogaja, pa upam, da ni nč narobe, k je tko z ljubga miru.
No še seznamček pa mamo vse uštiman, do takrat pa nč prehitevat, prov?