cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Februarčice 2009-6. del

clock-img

05.02.2009, 12:46

clock-img

pencil-img

3845

Balonchy imaš lepega fantička taki cotkan jeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

05.02.2009, 12:47

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

claud.....meni pomaga donat in mleko(najprej enga popiješ potem pa še druzga)-vsaj v p mi je nucalo.......spočij se

clock-img

05.02.2009, 12:52

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Punce, kolumbo je rodila...To je njen SMS

"Fant je user posted image   Rok!"

ČESTITAM!!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2009, 12:54

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

KOLUMBO ČESTITKE ZA ROKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2009, 12:54

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

Sam a ste ugotovile, da zaenkrat prevladujejo fantki med februarčicami? Prej na seznamčku so ble pa punčke v prednosti...user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2009, 12:58

clock-img

Pupa7

pencil-img

6283

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Leonard 27.3.2009 19:02, 4000 g in 54 cm :)

28.4.2009 5500g in 58,5cm :)
25.5.2009 6780g in 65cm :)

clock-img

05.02.2009, 12:58

clock-img

cati

pencil-img

823

Iskrene čestitke novima mamicama še tukajuser posted image user posted image

No mi smo se tehtali in izvedeli da se malo premalo redimouser posted image  Sedaj pa se moramo na 2,5 ur budit in papat če pa nebomoboljši pa bomomogli začet z kakim dodatkomuser posted image  Pa tolko mleka ko mam in sem danes šele izvedela da naš škrat ne vleče prav in da poje minimalno potem pa se carta na joškiuser posted image .

clock-img

05.02.2009, 12:59

clock-img

pencil-img

3845

Vse čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

05.02.2009, 13:00

clock-img

timy

pencil-img

846

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čestitke BRKN za njo in ponosnega očka ter seveda za malega NIKAuser posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2009, 13:02

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

KOLUMBO ČESTITKE ZA ROKAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  BRAVO MAMI...SEVEDA ČESTITKE CELI DRUŽINICI...ZDAJ JE PA MAJKL BIG BROTHER

clock-img

05.02.2009, 13:03

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

cati...user posted image   Sej bo steklo tako kot mora, boš vidla! user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2009, 13:04

clock-img

tanci29

pencil-img

4970

majchy-ja sej par jih bom pršparala, ampak tega je tok da se jih lohk vsaj še pet igra in zdaj bo ziher vsak še kako igračko prinesel še za ta novega user posted image  tako da nima smisla če lahko komu drugemu polepšaš igro...

clock-img

05.02.2009, 13:05

clock-img

timy

pencil-img

846

KOLUMBO ISKRENE ČESTITKE user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

05.02.2009, 13:09

clock-img

Maksi1

pencil-img

1101

Kolumbo in Brkn - iskrene čestitke. Dosti cartanja vam želim! user posted image  user posted image  user posted image

Sunny - super ste sobico uštimali. Mi je ful všeč.

Balonchy - Matic je pa tak cartek. user posted image  Res lepi dečko.

clock-img

05.02.2009, 13:12

clock-img

timy

pencil-img

846

Sunny .... čudovita sobica user posted image user posted image user posted image

Balonchy ... Matic je pa totalni srček user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2009, 13:17

clock-img

lilcha

pencil-img

290

user posted image Kolumbo čestitke za Rokauser posted image .Želim ti čimprejšnje okrevanje.

clock-img

05.02.2009, 13:19

clock-img

lilcha

pencil-img

290

Dons gre pa tole kot po tekočem traku. Se mi zdi da že cel dan sam častitke pišem. Končno smo dočakale naš mesec in to da se nam dogaja na polno. Le tako naprej, s polno paro.

clock-img

05.02.2009, 13:20

clock-img

Šaki

pencil-img

2459

čestitam vsem ki ste že rodile.
pa veliko cartanja!!!!!!user posted image user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

clock-img

05.02.2009, 13:23

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Kolumbo in Brkn cestitke...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

05.02.2009, 13:25

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Evo mene od zobarja...dlesni so tiste ,ki me matrajo user posted image ..bom morala potrpeti pa neko kremo si lahko vzamem ,da si jih mazem...drugace pri nas dezuje in me to vreme ubija sem cisto zmatrana...

clock-img

05.02.2009, 13:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Čestitke BRKN za njo in ponosnega očka ter seveda za malega NIKAuser posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2009, 13:31

clock-img

Anonimen

Vse čestitkeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

sunny24

pencil-img

5986

lilcha, meni se tudi tko zdi, da sam čestitke danes pišem. Pa sej je bil že cajt...Je naš mesec! user posted image user posted image user posted image

mihailo, uf, dlesni...Jst mam full probleme z njimi. Lih jutri si grem kamn pucat, ker se mi full nabira in pol mam zaradi tega vnete. Pa nabavi si kremo za dlesni Gengigel, pa eno mehko ščetko in zobno pasto Parodontax (tudi če je nagravžna)...Neki bo pomagalo!

Pa hvala vsem še enkrat za pohvale za sobico! user posted image

clock-img

clock-img

BarbaraGS

pencil-img

880

BRKN IN KOLUMBO ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image ČIM PREJ NAM NAPISAT KAKO STE IN POKAZAT SLIKICE MALIH STRUČK!

Sunny24 kje so te slikce??? jaz bi tudi rada videlauser posted image

balonchy kak lahko vidim slikice?

boma2 za stalne podloge ne vem, drugace pa se tiste za enkratno uporabo dobi v mullerju (muller firma jih ima in so full poceni, pa tudi ne za eno samo uporabo) in poznam kar nekaj ljudi ki jih uporablja in so zadovoljni.

clock-img

05.02.2009, 13:32

clock-img

MIHAILO

pencil-img

3916

Claud jaz imam hemeroide in imam probleme z prebavo,najbolj mi pomagajo kuhane suhe slive to mi res full pomaga...
Suny full lepa sobicauser posted image
Balonchy Matic je pravi srcekuser posted image ...Mene je najbolj strah kako bom otroka kopala,sem videla kako ga dzis,edino tega me je pa res strah,ker se mi zdi tesko.
Kayica tudi jaz sem to zdaj pomislila,da je bolje ,da pridejo malo kasnejeuser posted image ,ce je to tko za sesalni refleks

Vec se ne spomnim,da bi komentirala.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem