IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
barbaw najina hrošča mata očitno oba bl debele dlesni pa jih zato tolk matra
.
Če bi mi kdo prej to rekel mu ne bi najbolj verjela. Ne morem verjet, da en zob prebija celo večnost (14 dni) zadnjo plast.
Nekaj ga je že zunaj ampak še ni cel. Me je kar groza, ker vem, da jih je še 16.
Upam, da bodo tista homeopatska zdravila kaj pomagala, ker bom drugače rabila pomirjevala in energijske pripravke.
Ma ja tud js si nism misla! Sej sm že rekla, Žan je mel zgornji dvojkici čist pred predrtjem 14 dni. V bolnici sem potem sprejemno zdravnico prosila naj pogleda in pove, kako se njej zdi. Je rekla...eeh, to je čist na konc, maximalno še en dan! In je še od takrat trajal štiri dni, da so predrle

. Pa še to sam konica, zdej pa kr traja in traja

.. Ma sej bo tud za nas konec tega

.
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Da ne bo katera rekla, da si zmišljujem, ko pravim, da se naša vstane na manjših stvareh.
Luštna ... pri nas je tud tko... pa še manjše so dobre, sam da se da prjet za njih .
suzy glede vojske je tkole... moj bivši je bil rojen vojak. On je živel za to in je bil celo pri izvidnikih tko da je blo oh in sploh terenov, usposabljanj, tednov preživetja v divjini... in potem je šel za pol leta celo na misijo v Afganistan. On je bil v tistem hummerju, ki je zapeljal na mino in so mel grozljivo srečo, da so preživeli, imel pa je poškodbe ušes. Ampak, če človek živi za to, vse preneseš z njim. Poznam jih pa en cel kup, ki so si ful želeli v vojsko, pa so že na usposabljanju ugotovil, da ni za njih. Ne da fizično ne bi zmogli, ampak so stvari, ki jih moraš sprejet, predvsem prenašanje avtoritete. Noben šef ni tolk zajeban, kokr so radi zajebani nadrejeni v vojski.
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Aja glede Brene ste mele včeri ene debate sm vidla. Ej ta ženska je men taka carica ! Naše kvazi zvezde se lahk čist vse skrijejo. Ona je čist na enem drugem nivoju pa še ful je preprosta ženska. Zmer mi je bla všeč, ampak včeri me je pa čist fascinirala. In pela vse v živo pa glas da dol padeš!!!
Podpišem, se totalno strinjam. In pri svojih 49 letih krasno zgleda
Ja to pa sploh . Zdele glih poslušam njene tastare komade... mal jugonostalgije .