IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Dobro jutro!
barbaw: kako ste?
Mala še spi, jaz pa ne morem inn sem raje vstala, da še kaj postorim , predno se gospa ustanejo.

Tile zobje me bodo v grob spravili. Ne spimo že ..... časa.
Naty zobki lahko ffffuuuuulllll počasi prebijajo. Vsaj pri nas je tako. Prva dva sta šla kar hitro skozi, tole pa se vleče in vleče in vleče. Še zdaj ni čisto prebil.

To ni za nikamor. Cele noči se vstajam in jo tolažim, zdarvila za lajšanje popustijo pred jutrom in je ....... jok jok jok. Danes sem vstala nekaj čez 6. Jo je moj poskušal potolažit in ni šlo, pa sem jo popokala in šla v spodnji štuk apartmaja in se zdaj igra in gleda risanko. Pa postaja tečna po 1 uri. Nimam pojma kaj naj naredim z njo.
Drugače se imamo ok. Če ne bi bilo tega jokanja zaradi zob bi se imeli očitno prelepo.
Z branjem sem ostala na 22. strani.

Ne morete verjet, da mi je celo uspelo zdaj nekaj prebrat. Ne vem, če sem dovolj trmasta, da bi vse prebrala.
Čmrlika ne vem, če ti je katera napisala, ampak priimek lahko spremeniš brez poroke.
Z mojim sva se že nekaj pogovarjala o psu. Malo težje bo to z babico, ker jim bo treba povedat, da bi MI imeli psa in da bo pri NAS. Imava pa nagledanega kavalir španjela in me je skoraj kap ko sem videla ceno, ki je bila pre 3 leti. Imamo pa varianto pocein dobit Shih Tzu-ja, ker jih ima sorodnica, samo ne poznam karakterja.

Bo še preteklo malo Drave preden bomo imeli psa.