IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
Kaj??? Šele v torek?? Mislim halooooooo,a naj kar crknemo, da se nas kdo usmili
ma ne vprašaj, pa skoz mam težave, na srečo jih malo rabim...pred 3 leti je moja Dr šla privat, in sem si morala iskat novega, bližje...pa itak je bla študentska..pol izberem, mi pošljejo čez nekaj časa ,da so se zmotli, da ni ta več fraj...

izberem ponovno... sploh ne dobim odgovora, in pozabim dokler nisem rabla ...potem cela kolobocija da najdejo kartoteko...ostanem pri tem tipu, ki ga še danes ne poznam, ker ga nikoli ni

baje bo šel v invalidsko, prvo je bil na porodniškem

, ........pol ga nadomešča enotele od babe ,ki ne zna niti slovensko..lani v času

, če se spomnite, ko so mi operirali prst...skoz nekaj narobe, te delovni .čas kr po svoje, te je ni ko prideš, ker kao se je pazi odločla da bo dane s cel dan...pa je ša nakosliolo.......gtzzzzzzzzzzzzz...pa brezveze...zdaj si kvarim sobotno jutro...gnili so !!!
Me je vprašala včeraj...zakaj sploh k njim kličem?

kdo mi je rekle, da ...pa sem klicala na edino cifro, ki je za tega dr...ja in pol majo mojo kartoteko...in je ura 11 45 in mi reče naj pokličem med 12 in 13 15 da me naroči....

, me v tem trenutku ni mogal...sem ji že rekla dve sočni nazaj.... in potem... ko jo kličem...pravi v sredo......da ne gre prej, pa sledi vprašanje ...pa kaj vam sploh je? se mi ne zdi da je nujno?
Popi..........sem.... da se tak meni z mano, pa da ste še glas slišale...ne verjetno, mbi kr tak malo prišla, pa itak ne rabim zdravnika...krava no pol sma pristale na torku, ker majo gužvo...ker je nadomestn......