večer vsem skupaj, ali ste bile kaj pridne ta vikend???
Upam, da ste imele uspešno valentino. Meni je moj dragi kupil novo torbo za comp, novo športno jakno, da se bova lohka s kužijem sprehajala in tako veliko televizijo (ok tole je kupil bolj zase
), da imam občutek, da se moj Colin sprehaja po dnevni sobi, ko gledam kakšen njegov film. Sem morala kar prec včeraj sprobati tole zadevo s Colinom, če je že bil včeraj na TV. Vam povem, to bo fina fotostimulacija
marjetka cvetka, pa si nas, tako ilegalno nam greš zanositi
. Bravo bejba, želim ti lepo in mirno nosečnost, pa seveda brez slabosti.
T1979,
žal mi je, da se zgodba ponavlja. Drži se nam srčece
Stella Rossa, ma pa novo 'blekco, ma pa novo 'blekco. Pa ful je cotik
lana70, dobrodošla med nami, kot vidim si odgovore že dobila
Pija, a deca ubogajo?
n74, dobro opravi jutri z z dr. D-jem. Upam, da ne bo preveč užaljen
Lara, si v redu, so te minile bolečine v hrbtu
Zvezdica, čestitke za tvojega dragega, res lepo presenečenje za valentinovo. Hočemo slikice
BibaTolstojBond, ma ti kar piše, te je prav luštno brati. Odgovore si že dobila: 1. ET ne boli, mislim da tudi v tvojem primeru ne more tako zelo boleti, mogoče samo takrat ko ti notri tisto stvarco daje
2. če želiš 2 in imaš 2 na razpolago, ti kar reci atu 3. kalamare; hm hm primorski konec ne poznam, v LJ pa imaš dobre kalamare pri Jurmanu ali v BTC tržnici
Reby, srce kak si ti meni. Je kaj bolje?
bbpikica, si superge kupila, da boš folikelčke ulovila
. Vidim, da si odgovor glede postopka že dobila, bom pa še jaz napisal, ne ne šteje se ti,
če ni punkcije ni postopka
kozica, čestitke za valentinko
Lepo se cartajte
Špelka, bo pa naša prva IVF nosečka v februarju
, Špelka koliko dni še, še 2???
Loremi uspešno punkcijo ti želim
cukica, lepo grej svoji dve pikici, da bo plusek
Gloria, to je mali cotkan, cvetača praviš, si kar predstavljam, kake face je moral delati
miška, čestitke za današnjo stopko, torej v torek pa punkcija, to moraš imeti gužvo v jajčnikih. Potem praviš, da ti ga je danes moj dr. D notri dajal, uf to je kar težko prebavljivo, maš srečo da te ni porajtal, da ne bi šiba pela
ajde šalo na stran, lepo si zapiči stopko
Žižek, sem v mislih še vedno s tabo
sem ostalim pa želim prav lep večer, jaz grem na kavč pred mojo super bajno ogromno televzijo se malo sliniti...