Dober dan oz. je že dober večer.
bbpikica, mene je tudi stopka v 1.IVF najbolj bolela, pa mi je inekcije ves čas dajal moj dragi. V 2 pa sem si inekcije dajala (v trebuh) sama, stopko pa mi je dal nato moj brat (mojega ni bilo doma). Mi jo je dal tako nežno, da nisem čutil čisto nič. Je tudi pravi stručko, ga je že svakinja pohvalila.
kruce, vidiš, bi pa ti lahko odpru s.p. za dajanje inekcij za vse tiste, ki si težko same dajejo inekcije, se jih bojijo....
lara, a tebe pa tako hrbet daje. Pojdi kam pogledat, če majo kakega novega med rezervnimi deli. Malo heca, zdaj pa zares. A kakšno masažo za nosečnice pa ne bi poskusila?Mogoče bi pa pomagalo.
Fargi, še tu
. Drugače pa navijam za naslednji boj, da bo uspešen.
mismis, jaz nič ne obljubim za petek. Če pa bo in bom imela možnost priti, pa priletim v Kongo. Sem pa vesela za odprtje nove teme pri pričajkujmo. Meneje že mikalo, da bi jo odprla, pa si nisem upala. Zdaj sem pa prav vesela. Nič pa ne zamerimo, ker je res seznam s tem doooolg tuu na IVF. Ampak vas pa tudi ne mislimo kar tako zapustiti, bomo še vsak dan kukale tu gori.
mojsonček, vidim da si se nauživala na Voglu, je res rajsko, še posebej ob lepem vremenu. Včeraj pa je bilo tako lepo na moju, da me jutri pa moj spet pelje.
suzi, hvala za leta. ja tudi jaz sem se že zmotila, ko sem hotla ne dolgo nazaj mjega prepričat, da bom šele letos stara 32, ko mi je on nekaj težil o 33. Pa sem mogla it prav računat, pa sem tako ugotovila, da bom res letos 33.
gigi, upam da se jutri javiš z veselo novico. Če ne pa malo odklopa, počitka,...Drži se.
mateja, jutri pa le spet dobro opravi. Pa še kako pivo spij. Na zdravje.
miška, naopihnjena si, ker so v tebi super folikli z najboljšimi celicami. Boš videla jutri.
sayuri, kako dobra stimulacija. Sta res prava cukra.
Reby, ja jaz sedaj uživam, ker so se slčabosti končale. Jih že 10 dni ni več na spregled in tako naj tudi ostane. Drugače pa ne vem, če bi lahko šla. Ti boš pa tudi kmalu bolje, pa boš potem lahko bolj uživala. Drugače je pa meni G dal prioti slabostim svečke (za v črevo) Torecan in mi je, ko sem jih v skrajni sili vzela, pomagalo.
Špelka
. Pa saj to je super novica. Prav lepo jo je prebrat. Bi kar brala, pa brala, pa brala. Super!!! Zdaj pa naj bo le še slabosti čim manj, pa hiperca naj se tudi umiri.
obi, super za lep pogled na UZ in dobre rezultate z NS.
Vse ostale, lep večer še naprej, jutrišnjim akterkam pa naj bo en lep, uspešen dan.