Tassi, žal mi je vem. Si predstavljam, kako zelo hudo vama je
. Tudi sama ne vem, koliko moči še imam za ponovna razočaranja. Upam, da se čimprej pobereta in poskusita znova. In znova in znova. Ker enkrat uspe. Koliko punc nam to dokazuje
.
Nosečke ne morete spati, kaj? No, saj tudi jaz nenosečka nisem prav dobro spala.
Pri atu se je pa seveda spet dogajalo
. Priletim 5 minutk do 6-h, nikogar več v čakalnici in navalim direktno k atu. Lulat me je tiščalo kot ne vem kaj, pa nisem tvegala še skoka na WC, da jih ne bi spet slišala od ata. No, in on, kar gor kar gor. In jaz gor in on tisto palčko uvali, in jaz zagledam nekaj ogromnega, 5 cm premera in sem mislila, da se je mojim foliklom že odtrgalo
. In ata, ja, mehur je pa poln, zakaj pa niste šli na WC. In jaz, aja, mehur je to
.
Ko sem se brzinsko slačila, mu pa povem še, da se mi je sanjalo, da mi je on rekel, če mi da transfuzijo, če mislim, da bo pomagalo pri tem, da zanosim
. In je rekel, kaj, aja, sanjalo se vam je. A bi radi šli na krvodajasko? Pa jaz, da sem dvakrat bila, pa da mi je v drugo tako zelo slabo ratalo od samega strahu, da si ne upam več iti. Da pa je to precej humano. In on, ja, če si ne upate, potem pa res raje ne.
No, v bistvu se mi je pa sanjalo še, da je rekel, če imam novo frizuro
. Sem se na malo drugačen odtenek rdeče pobarvala, pa me zdaj vsi to sprašujejo, pa se mi je sanjalo, da me je še on vprašal
.
Imamo pa kakšnih pet revčkov. Največji velik le 13 mm. Jaz hudo upam, da se je kakšen še za mehurjem skrival. Sem pa res imela prva dva dneva bolj izcedke kot M, tako da lahko, da sem šla malo prekmalu k atu. Če bodo v soboto, ko imam spet UZ (21. 2.), večji, ne bom naganjala panike.
Moram šibat. Moj ni preveč dobre volje, jaz pa niti nisem preveč negativna, ker verjamem, da je moj ogrooomen mehur par folikelčkov prekril
.
Pupe, hvala za navijanje
.