Dobro jutro.
Vidim, da nisem edina, ki ne more spati.
Pa da preberem še za včerej, ker sem bila bolj na terenu kot doma.
Najprej navijam za danes:
Nedelja, 22.02.
Miška73 - ET
n74 - punkcija
arneja, vidim da si včeraj opravila pri Rešu, 5 je lepa številka, pa bravo za stopko. Glede punkcije pa tako. Nama se je v drugo tudi šlo, da bi bila prva na vrsti, ker je imel moj že ob 8.30 za bit (k sreči tudi v Postojni) v športni dvorani na reprezentančnem treningu. Pa sva zato bila tam že ob 7.20 in tisti dan je ata prišel že ob 7.30 uri in sva bila tako prva na vrsti, ker noben drug še sploh ni prišel.
Mlinčka, a sva midve, pa še kaka nosečka padle v klub sovic, ko ne moremo zjutraj spat?
pikovitka, sem videla da je tvoja svakinja ena cvetka, moja svakinja (od mojga sestra) je tud dost podobna cvetka. Ampak jaz ji nisem več tih pa se je zato kar umirila. Prej je pa tudi imela take komentarje, da dol padeš. Zdaj vem, zakaj moj ni prav preveč povezan z njo, je bolj z mojim bratom.
Reby, a tebe tudi daje sindrom sovic?
Kruce, a tebe so pa virusi napadli? P aravno med dopustom. Ti šment. Čim prej se pozdravi.
Kicsi, visdim da imapš tudi ti težave s spanjem. Saj mene tudi najboj daje to, da me bolijo rame, boki,...pa sem že prej vedno spala na boku. Ampak zdaj je drugače. Imaš pa res lepega bušija.
biba, brao za 2 pingvinčka. Vidiš, je vse prav lepo v tem postopku,še vmes ga bo polepšal pozitivni test in na koncu otročka.
mateja, vidim da te ta folikel res heca, hoče bit zvezda na GK. Za jutri pa ma da poči, al pa naj ga oni počijo. Držimo pesti.
bambi, vidim da si pridelala 7 celic. Super! Zdaj pa naj se vse opoldijo, pa naj bodo zarodki najbolj kvalitetni,....pa jaz že navijam

Pa vidim, da je imel ata včeraj svoj pester dan, bolj nagnjen k komediji.
WP, še malo pa greš ti tudi spet mal na GK pogledat.
sonček, lepo stimulacijo si nam pripravila.
lana70, bravo za M, zdaj pa akcija.
Greti, a ni uspelo? Ma ti šment. Boš pa zdaj malo navijala, pa skovala nov načrt, a prav?
a.jrad bravo za včerajšnjo prvo domačo špiko. Saj dan za UZ bo kmalu tu, boš videla. Neželjeni učinki, so pa bili pri meni le pri 1.IVF, pa so se takoj pojavili (da sem bila čista koma, brez energije, pa še v hrbtu me je zagrabilo). V 2 pa kot da nič ni, vse lepo in prav do konca.
n74, vidim da vam je uspelo pregnati miško, no jo je muca.

Za danes pa že držim psti.

Ata morš p kdaj kar preslišat, met tisti knof za brisanje, pa za mute.
miška, ja tvoji otroci so že kar lep čas v reji. Danes pa gredo nazaj k mamici v toplo in najboljše varstvo. Sva se v totek peljala mimo Postojne in rečeva

v bušiju, poglej tu si bil pa ti že 3 dni na počitnicah brez naju. Tako zgodaj si bil že samostojen.
Zdaj grem pa mal pogledat, če se je že moj kaj zbudil. Če ne ga bom pa kar jaz.