Evo, sem že nazaj. Pa da nadaljujem
Mlinčka, kako lep buši. Joj, kar mravljinci me spreletavajo.
T1979, čestitam za
, naj se lepo vgnezdita in cartata pri mamici vse do poroda.
Ta tretji
pa naj kar počaka na friider.
gigi, moja znanka se je v 7 postopkih zredila za 35 kg, potem je s postopki prekinila, shujšala za 30kg in šla ponovno v postopek. Sedaj pa ima 10 dni pred mano rok in pričakuje
. Ampak ti si še vedno suhica, maš še vedno veliko lufta. In zdaj se boš tako in tako "redila" zardi nosečnosti.
Stella Rossa, glede vstavitve zarodkov se malo pogovoriš z G, pa poveš tudi svoje mnenje. Pri meni ni bilo debate, smo se vsi odločili za 2, ker je bila tako večja verjetnost, ker sem tako in tako imela smao dva zarodka (enega dobrega in enega bolj švoh)
KIWI, upam da kmlau prideš k sebi.
mala81, se pravi se bliža čas težkih špik, ta konkretnih. Naj bo vse skupaj uspešno.
Kicsi, upam da ste dobro popraznovali oz. d še praznujete.
rdarci, naj bo ta ena celica zmagovalna. jaz sem bial po ET še en dan na bolniški, potem pa je bil še vikend.
lara kako si kaj, kašelj še napada? Pa vidim, da je sedaj pa tvoj spet zbolel. Upam, da bosta premagala že te trdovratne bacile.
tassi, nič se obremenjevat. Bo v ponedeljek še vseeno vse v redu in bodo plavalci dobri.
Kruce, naj tvojo Kruciko hitro minejo slabosti, apatet pa naj bo ravno pravšnji. Pa nič naj jo ne skrbi, ma stručkota doma, če ne pa nas vpraša kako in kaj.
Glede imen, ki si jih naštel se mi pa dopade Jakob, čeprav imava midva imena že izbrana.
bbpikica, lepo te je spet brati. Upam, da boš kmalu bolje. Kot si rekla, ne tlačit žalost, jo moraš izjokat, se kdaj na koga zjezat, če ti to ne dovoli. Važno je, da daš ven iz sebe.
blanč, jaz bi tudi jabolčno pito. nikoli nisem marala jabolčne pite, zavitka,...zdaj v nosečnosti mi pa noro diši, paše, bi samo to jedla, če bi lahko. Kako se okusi spremenijo.
Zarja, še dobro da poveš kdaj kaj kuhaš in potem še ostale, tako vsaj kako idejo dobim.
zup2, bravo za
, naj se lepo vgnezdita in potem do poroda cartata pri tebi. Pajac z dudo za srečo, bo pa pomagal.
Kajsica, lepo das si spet malo sem zašla. Akcija bo kmalu? Izpiti pa vidim, da kar dežujejo.
ledenka, vidim da se premika glede gnezdenja, da je tvojega zagrabilo.
pikovitka, zvončki, kje? jz si že tako zelo želim pomladi, mi zima letos nikakor ne diši.
efika, čestitam za 8 celic. Zdaj naj se pa vse lepo oplodijo, 6.2. pa vsa spočita po otroke.
cukica, super za velik foliklov in naj lepo rastejo še naprej.
Reby, jaz sem ležala po ET na obeh straneh, veliko pa tudi v pol sedečem položaju. Levi bok je pa potem dober, še posebej proti koncu nosečnosti, zaradi ene žile, ki teče po desni strani in dovaja kisik otrojku. To mi je povedala svakinja, ker so ji tako svetovali G, ker j morala 7 mescov preležat.
Shuka, vidim da si pa danes ti imela pralni dan.
P seveda še crkljalni.
Fargi, naj bo 18.2. en prelep dan. Ma saj itak da bo, ko bo pa test pokazal
.
Mater, sem porabila celo večnost, da sem prišla čez vse poste.
< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 1.2.2009 18:35:20 >