arneja - jaz bom jutri na ET prišla sama, moram za eno uro prej še v službo, pa kasneje še k prijateljici na čvek, ki tudi sedaj živi v PO in ima med drugim tudi Reševa srčka (dvojčka). Mene zgleda, da ata ni toliko razmesaril, ker sem imela samo malo rjav vložek, sprehod mi je pasal, me je bolj špikalo ko sem sedela v avtu, kot kasneje na sprehodu. Prometrium si dajem na 12 ur, sem šla še pogledat na list in pišem 200 mg na 12 ur, to se pravi eden. Jaz sem tam v ordinaciji tudi čisto zmešana in vse na pol poslušam. Kaj bo jutri ne razmišljam, se mi zdi nemogoče, da bi vsi štirje propadli, za v skrinjo pa tudi ne verjamem, da bo kakšen ostal. Za bioenergetika ti povem, če slučajno zagledaš minus, čeprav srčno upam, da ne. Mislim, pa da ni on glavni vzrok, ker mi na zadnjem obisku, ko sem rekla, da sem že na iglah ni nič takega delal, da bi imela več celic. Je rekel, da se v to ne bo mešal in da mi polepi uhelj na tistih točkah, ki vplivajo na živčnost (tko, da bom bolj mirna in mi bo dol viselo za vse). Me pa zanima, če si ti prej jedla matični mleček (mislim, da si), pa če si sedaj nehala ali boš z njim nadaljevala. Jaz sem ga jedla do punkcije, sedaj pa ne vem kako naprej.