Torej, ata me ni klical, me je pa panika grabila vse do PO. Prideva notri pa prazna čakalnica. Sva malo revije listala (moj, kaj drugega kot Playboya, pa mi je potem z odprtimi usti kazal, glej tole, pa tole
, sem rekla, če bi šel še enkrat municijo oddat
). No, potem pa N74 pride ven (mi je takoj potegnilo, da si ti, ko sem videla samo rjavo bundo v čakalnici
) in midva hop notri. In ata, ja, kar gor, kar gor pojdite, pa jaz zalaufam tako, da me ata ne more videti pa začnem mojemu dvignjene palce kazati, da nama je očitno uspelo, če naj grem kar gor
. No, potem pa gledava na ekran, pa jaz vidim en zarodek, ki izgleda samo kot oplojen, drugega pa z dvema celicama. Pa rečem, če ne bi morala imeti štiri celice na 2. dan in reče Žan in sobe, da 2-4 (samo, da vam tole napišem, pa grem po netu slikce brskat
). In da sta tisti dve slikci od 6-h zjutraj, ko je zarodke gledal, da so zdaj že malo drugačni. In ata začne razlagati, da se lahko v trenutku delijo in da se očitno ravno še niso. In potem me vpraša, če sem imela zadnjič kaj težav, in povem, da me je samo prvi dan vse bolelo, potem je bilo pa ok. In on, da če imam full boleče M, ker sem čisto ozka notri. Sem rekla, da sem vsa porezana od tistega bednega Lettza (ali kaj že, ko ti z električno zanko odstranjujejo spremembe na materničnem vratu) in on, da sem orng porezana. In da raje vzamem kar tableto, preden me pri M začne boleti. In potem mi rine tisto cevko notri in jaz malo jarmam, pa on, da me pa to že ne more boleti, sem rekla, da on pa pač ne more vedeti, če me boli in da menda ne jamrmam brez zveze. In on, da to pa vem, da se ne narejam
. Potem sem mojega malo za rokav pocukala, ko me je zabolelo, pa ata, no, kar pri miru bit
.
In potem, da glede na to, kako malo celic je bilo, da oplodili sta se pa obe in da je to super. In jaz, da se pa nekam počasi razvijata in on, da sta očitno počasni pa sigurni
. No, potem je en pikec šel k meni, drugi pa spet v cevki ostal in je bilo treba zadevo ponoviti.
Imam telefon, pišem potem naprej.