IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks
Reby, dijoš samo da ne fašeš preležanin......
Tut če jih bom, sam da bo z našo pikico vse vredu

Sem pridna in res počivam, danes sem že dost bolš, samo da sem doma.
Shuka - verjamem in vem, da bo vse vredu in da boste kmalu ena lepa srečna zdrava družinica, saj si ti in tvoj sonček to tudi zaslužita. Mislim na vaju

in lepo, da si se javila, te pogrešam.
Arneja, N74, Bambi - čestitke za pikice, pridno jih čuvajte

Bambi - še posebej zate držim pesti, da ti bo tokrat uspelo :)
Kozica, cukica -
Vita - lepo, da greješ pingvinčka, ta je tapravi borec, saj je preživel zamrznitev. Držim pesti, da tokrat uspe.
Mismis - jutri spij 10 Heinijev na moj račun
Ledenka - kako čas hitro gre, a ne? Že 30 tednov, ne morem verjet, bušija maš pa ful velikega in ful lepga
Lučka - vidim, da te nekaj zdravje spet matra, upam, da boš čimprej bolje, tudi ti nimaš kot jaz nikoli miru, morfologijo pa vidim, da maš ravno 1 mesec pred mano, pa tud PDP :) Vidim pa, da se ti stanje umirja. Le pij veliko in zdravo jej. Objemček nazaj
Dajamaja - hvala ti, kako pa si ti?
Sapi - hvala, držim pestke zate, kdaj pa greš v nov postopek?
Biba - super, da ni več hiperce, še malo, pa bo testek tukaj in boš srečka nosečka
Gloria - joj, ako je tvoj Nikec že velik, super za kolo , da bo mali že zdej športnik
Miska73 - kako si mami, kako sta tvoji dve pikici?
Blanč - kako lepo, da si vidla A-jčka in B-jčka, navijam da bo parček. Upam, da tudi ti pridno počivaš :)
Pija, WP, kajsi, Stella, bbpikica, MBT, T1979, žižika, Noki, Mlinček family, A.jrad, Lara, Fargi, Špelka, mojsonček, sončki - vsem en lep pozdravček in lep dan