Dobro jutro.
Danes sem pa zgodna a ne.
gloria, si tako lepo napisala. Res je, tu so oz. je treba kar reči, da smo vse občudovanja vredne, kaj vse smo pripravljene storiti, kako imammo v sebi toliko moči, volje,...vse. Za to je tudi meni tu z vami lepo.
zvezdica, naj bo danes en lep dan za tebe, da le dobiš svojega medota v naročje.
gigi, pa bi bilo res lepo poslati ak telegram za naše pridne nosečke.
miška, to te samo hormoni dajejo, si prenežna duša, da bi bilo to del tebe. Saj bo bolje, če ne danes pa jutri.
Hedi, nič bat ne boš še kmalu videla otročkov. Malo še počakaj, ptem bo pa le veselo cartanje tudi za tebe.
Kruce, danes je pa res kavica še prej kot ponavadi. Se vidi, da te je sneg še prej kot ponavadi spravil v pogon. Upam, da te sedaj ne bolijo roke od kidanja.
Shuki, jutrčka soseda. Kako kaj? Ma saj ne morem verjeti, ko pogledam tvoj tikerček. Samo še 8 dni. Se bova pa res naslednjič videli s tvojim s-menčkom. Ob kateri uri pa imaš v sredo ctg? Jaz mam kontrolo, pa nimam nič ure določene.
Pa vidim da imaš že vse pripravljeno za svojega škrata. Super.
mojsonček pametno, da si ostala danes doma, da se ne drsaš po tem snegu. Moraš mal pazit na svojega
v bušiju.
pija, si se nakidala. Vidiš, danes si pa kidala tudi sneg, ne samo mizo.
db, dobrodošla. Naj bo pošta čim prej v tvojih rokah in potem hitro akcija, ki pa naj bo seveda uspešna.
Vitabella, kako si kaj? Še malo pa bo 9.2.
Zdaj se grem a še malo k mujemu stisnit, predno bo še on vstal.