Rada bi še čestitala SONČKU33 in NOKES za naraščaj. Iskrene čestitke.
ARNEJA... Midva greva v nov boj februarja... no, saj je že februar, ane... čakam na menstro (nekje 9.2.) potem pa pokličem sestro Miro, da se naročim, kdaj pridem do nje... Zdaj greva v tretje... In nimam nikakršnega občutka.. Upam, da so kaj te tablete pomagale... in da bi tud midva najino pikico končno dobila. Moj si tko zelo želi svojega otroka. Saj ve, da še vseeno ostane darovalec, če ne bi uspelo, ampak oba si želiva, da bi bil otrok ali še boljše dva, najina.
Včeraj sem bila na rojstnem dnevu od tamalga (star eno leto nečak) in je bilo polno majhnih otrok, od novorojenčkov, do enoletnikov, pet in osem... Na trenutke se mi je na obraz prikradel žalosten izraz in moj je takoj vedel "koliko je ura"... tud on si zelo želi, da bi nama končno uspelo. Vem, da sva dala skoz "šele dva" postopka, pa vendar se zdi kot cela večnost... Če pa pomislim na PIKOVIT in podobne... si pa mislim, da sva na polovici.
PIKOVIT.. Oprost, ker potem nism poklicala... Po dvanajst urnih službah sm malce utrujena in se mi nč ne da... a mi lahk na ZS napišeš za tist o čemer sva se pogovarjale (da nism na tekočem o stvareh)...
GIGI IN T... lepo čuvajta pikice...
KAJŠICA.. A si potem šla?
MIŠEK73... Kaj je zdaj? ej, tko dolg se že tole meniva... da to ni več res...
ja, nč, to bo za dans vse.. Dans delam od 17ih do 1ih, tko da se jutr kaj tipkamo... zdaj še mam cote za zložit, obesit, posodo pomit in kosilo skuhat, preden grem v službo.. aja, pa mačkonoma drekce očistit
se tipkamo... želim vam lep dan
MLINČKA.. Lep trebušček, ni kaj!
TASSI nič se sekirat.. vidm, da imaš podobne težave kot jst z mojmu kadar sva v postopku... zdaj sva se pa lepo pogovorila in zaenkrat se je stanje izboljšalo.. upam, da bo tko tudi ko bova februarja v novem postopku... Pogovorita se - to je najboljši recept; skupaj sta v tem; ja, čeprav vem, da nam nekateri kdaj dajo občutek, da smo same v tem... S tabo sem, Tassi!!!!!!!!!!!!!1