Pikovitka, ja gori v klanec je pa es smotano kidat. Veš pri nas v bloku, kjer sem sedaj, je navada, da je akcija in vsaj pol stanovalcev skida vse parkirišča, pa peš poti okoli bloka.
Kar se pa krčev tiče, sem pa jaz tudi imela močne krče, pa zvijanje,...pa je potem uspelo.
WP, ima Goldy kar prav. Preveč silit ne, ker moški težko vseto jejo, pijejo ali ne pijejo,..., me smo bolj potrpežljive kar se tiče vsega tega. Vidva čisto prav delata vse skupaj, tako da nič bat.
Lara, vidim da ste brez snega. Kot praviš bolje tako, da ko si ga zahočeš greš pa nekam višje kjer je sneg.
A se vaše zdravje sedaj že kaj izboljšuje, a še kar bacili strašijo naokoli? Shiku ima pa tudi jutri ctg. ja, jaz pa jutri izvem rezultate. Upam, da bo vse v redu. Pijem pa B kompleks tablete, Elevit, zjutraj eno banano in pri zajtrku sveže istisnjen pomarančni sok, čaj za nosečnice, po potrebi pa še svečke proti slabostim (mi je strogo zabičal, da če mi je samo malo slabo, da moram vzeti eno). Pa saj bo, vsak pravi kako dobro zgledam, tako da ne vem kje najdejo te porazne izvide.
obi, upam da na NS ne bo vidnega nič takega, kar nima v tvojem trebuhu kaj početi. Pikia pa naj kar še naprej lepo raste.
kajsica, upam da bo jutri UZ pokazal, da je folikel le počil. Je pa res veliko zrastel v enem dnevu. Kar se pa savne tiče pa ne bi vedela. Glede na to, da si v postopku za zamrznjenčke, ne bi naredilo nič škode. Upam, da bo katera kaj več vedela povedat o tem.
Reby, jaz sem v redu, le borbe s hrano in slabostmi imam še zmeraj in to zmeraj hujše. pa pravijo, da naj bi se do sedaj že vse umirilo. Ampak saj bo. Bolniško p imam sedaj do 19.2., ampak bo jutri G tudi napisal za podaljšanje, ker je rekel da taka pa v službi nimam kaj za početi pa ko sem toliko "švoh" (tako on pravi), ne bi bilo dobro it med otroke, ki vsi nekaj kašlajo, so na pol bolni,... Ampak doma pa uživam, najbolj na balkonu na svežem zraku. Grem skoraj vsake pol ure na balkon se mal vežega zraka naužit. Ti pa tudi praviš da si bolje. Ja sej če počivaš je res tako. Nič preveč ne sili v službo, zna vse počakat. Pa še meni se zdi, da mi paše, ko nisem pod stresom, ker vsaka služba ti prinese tudi to. Doma pa si tako lepo sproščen.
ledenka, super da je vse v redu. Kilce pa,....saj bo že. Ja, bo pa kmalu prišel čas, ko boš odštevala zadnj dni do poroda. Zdaj pa le še naprej uživaj.
Pa hvala za informacije o Zvezdici. Vidim, da so se namtrali. Zdaj pa naj bo vse v najlepšem redu.
gigi, saj predlog in razlog za srečanje je čist dober. Nas bo vsaj sigurno prišlo več, kot ponavadi. Zdaj je pa zadnji čas, da se spet prikažem tudi jaz.
Super, da si sporočila za Zvezdico in spet pomagaš Shuki za telegram.
Shuki, vidim da si danes lepo bolj na počas. Saj bo jutri vse potrebno prej uredit, da boš za ctg tipi top.
jaz si pa tudi še moram čaj skuhat. Da bi škla kidat al pa avto pucat mi pa na kraj pameti ne pride, pa še moj me ma pod kontrolo, da če bi se mi že poslabšal mi ne bi dovolil.
Špelka, še dobro da si rekla za dež. Sem vsaj malo ven pogledala in videla, da res pada dež. No, kot so napovedali. To bo pa zvečer še štala, ko bo začel zmrzvat.
gloria, moja svakinja je imela tudi pomanjkanje železa v nosečnosti in ga jemlje še sedaj, ko doji, ker ji ga še vedno malo primankuje. Ja, dojenje tudi povzroči to.
cukica, lepo za dobre izvide. Naj gre še naprej vse po planu.