Evo mene. Itak, da smo danes zmagali. Izvidi dobri, kot da je bil prejšnji teden le en čuden dan. Dane je pa vse kazalo na to, da so še dodatni vitaminčki pomagali. Tako, da tako nadaljujemo še naprej, pa naslednjo posvetovalnico imam sedaj 4.3.
Zdaj pa, da vidim kakšne so kaj novice danes.
Shuki, hvala za drušno v čakalnici. Sva se načakali zaradi mojega "izgubljenega" kartona in je tako kofe odpadel. Ampak čvek je pa le bil.
Ko bo pa nuja pa kar pokliči
.
Pa vidim, da si obljubila spomladansko pivo v Kongu. Prevoz pa maš - mene.
Vitabella, žal mi je.
Estrofen pa je za odebelitev sluznice.
Reby, a tebe so pa sedaj doletele občasne slabosti. Upam, da ne bodo premočne, pa da bo vse v mejah normale.
Greti, a sem še dovolj zgodnja za novice?
kimsy, dobrodošla med nami.
Stella Rossa, super za en lep začetek konec januarja!
kajsica, naj bo cista vodna in ob naslednji M izgine. Potem pa ma, da gre vse po planu, če ne bomo pa po mizi udarile. Mora it vse po planu, da bommo lahko skakale od veselja.
Lara, vidim da si že bolje.
Gigi, bravo za lepo blastocisto. Pa saj to je noro dobro. Zdaj pa te bodrimo, da boš čim lažje zdržala do 19.2., ko bo test pokazal
.
pikovitka, tale 4 peresna deteljica je pa zakon. Meni jonje po MMs poslala prijateljica, ko sem imela transfer in jo imam sedaj na telefonu kot slikco, sem rekla da vse do poroda. Za srečo.
Stari prdci so pa danes odpadli, ker sem jaz takoooo dolgo čakala, sva se naklepetali kar v čakalnici.
Špelka, super za eno prelepo blastocisto, pa še 3 zamrznjenčki. Super. Zdaj pa ma da z gigi skupaj nalulata
.
Zarja, vidim da kljub obilice dela le prideš malo nas pokukat. Pa saj tako ne moremo ena brez druge.
Bumo, vidim da si dobro, da vse poteka normalno. Mislim na tebe tudi jaz.