kittyy, dobrodošla med nami. Upam, da bo sedaj IVF le prinesel rezultate. Boš pa sproti vprašala kaj vse te zanim, pa bomo že našle odgovore.
T1979, glede lulanja naj te nič ne obremenjuje. Jaz sem začela na veliko lulat šele po testu, ko sem bila noseča 5 tednov. Prej pa NIČ, še skoraj manj, se mi je zdelo. Ti znaki so pri vsai drugačni in se raje ne preveč obremenjevat s slabostmi, lulanjem, špikanjem,...ti samo probaj pozitivno razmišljat, božat bušija,...Vem pa, da je težko.
pupa_b, ta krvavitev res še ne pomeni nič slabega. Tako, da kar lepo še računaj na
, me bomo pa držale pesti in navijale, da bo še bolj držalo.
Sem pa vesela, da te čaka še 5 pingvinčkov.
pika.po, ledenka, prav je. Je treba punce spodbujat, ne smejo nam kar tako scagat.
špelka, pridna si , ko pozitivno razmišljaš. Kar tako naprej.
Shuka, ja res so bile lepe sanje. Ker potem sem še sanjal, da sem jaz rodila in, ko sem pogledala dojenčka je imel roza oblekico, pa vsa vesela potem mojega, pa spet dojenčka, ki je imel pa potem moder pajacek,...to se je izmenjevalo. Tko, da tudi v sanjah mi noče noben namignit, kaj bomo imeli.
MTB1979, vidim da boš pridna in boš telovadila. Zdrav duh v zdravem telesu.
Stella Rossa, a ne bolj en dan prej, kot pa en dan kasneje. Samo, da bo čas hitro minil.
cukica, pa ne no. Naj folikel lepo raste in poči, da ne bo vse prekinjeno. Pa bo ja vsaj eni do zmarznjenčkov uspelo priti. Držim pesti, da se vse uredi. Pa kot pravi Fargi, ne še obupat Poglej njene folikle.