arneja, vse naj naj naj....naj za rojstni dan.
Kruce, hvala za kavo. A si se včeraj nagledal Murkota in nasmejal zraven. Jaz sem malo gledala, pa še takrat le smejala.
pika79, pa ne no. A tudi tebe je obiskala ta tečka
.
za zamrznjenčka pa kar pokliči Reša, mislim da greš lahko takoj po jega. Plača se pa ne, ker se to še šteje v ta postopek. Za mobi od Reša pa vidim, da so ti punce e povedale na ZS. A ha, sem potem še prebrala naprej za ketaro varianto sta se odločila. Vidva kar tako naredita, kot se vama zdi pravilnno, pa srečno.
BEBIII, upam da te neučakanost mine in bo pošta kmalu tu.
bambi, pa saj če je postopek samoplačniški ne plačuješ UZ posebej, ti je vse všteto v ceno. Probaj pa se vseeno še kaj dogovorit z osebno zdravnico, če ti napiše napotnico za Reša. Ja, vsa ta brzina, hop na mizo, dildo kamerca, hitro obleči, bomo kar začeli, ja ja to je Rešev slog.
gigi, kako si punca moja. Lepo božaš bušija, a ne.
Drugače je pa mene tudi začelo špikati par dni po ET, po punkciji pa nič. Pa me je potem še špikalo vsaj do 9. tedna, vedno manj, a vseeno.
biba007, ti si res prava detektivka. Vseveš o teh zdravilih. Glede gatk sem se pa tako nasmejala.
Mogoče se je pa Rešu zdel čuden mornarski stil.
lara, saj res ti si pa ta obmejna. Pa lahko zdilaš Prometrium. Še dobro, da te imamo.
A tvoja otroka sta pa pridna, te kaj več brcata. To bosta po moje ena taka pridna in mirna otroka.
Vitabella, vidim da si polna nove energije, zagona. Naslednji teden pa v varstvo dobiš zmagovalnega zamrznjenčka.
Bumo, nič bat. Vse vzamemo v zakup, tudi vso nabavo. Mene ni nič skrbelo, kdaj, kako, kje,... to kar greš in nabaviš. Glede drugih, ki o nas v postopkih nimajo pojmo kako izgleda, poteka, pa se ne oziraj, je škoda časa. Ti samo lepo uživaj, a prav. Obljubiš?
Glede bušija je pa tako, da jaz pravim da imam enega nosečniškega in enega oblazinjenega od prej.
Sem pa vesela, ker so se slabosti umirile. Drugače pa meni tudi sadje zelo diši, pa jogurti.
mismis, imaš prav, da je bilo za ta mesec dovolj žalostnih novic. Jaz tudi hočem samoše dobre novice.
kittyy, za GK ti bodo povedale punce s te klinike. Jaz tega sistema ne poznam, seReševa. Meni ga je kar priporočil moj G, ker sta mal kolega in ga e tako priporočil, če bi šla pa na GK pa je rekel k Zornu. Zanimivo, vsak ima svoje favorite.
mojsonček, dobro da si bolje in se vse počasi umirja. Meneje tudi kar strah, da kaj ne staknem. Je okoli mene vedno kdo bolen, pa se jih izogibam kot kugo. Čim prej se pozdravi do konca.
blanč, vidim da pridno ubogaš in ležiš, ležiš, ležiš. Drži se punca. A leptopa si že dobila, a se še švercaš na "starem" računalniku?
hedi, glede nun in urina imaš pa klar prav. Cerkev ne odobrava OBMP in kako bi potem dajale urin za to. Se pa res smešno sliši.
pikovitka, meni pride po vseh možnih izračunih, po tem tvojem, kitajskem, z verižico, da bo fantek, samo me vsi prepričujejo, da bo punčka, ker si jo ostali tako zelo želijo. A ja, pa pri tem tvojem mi za datum zanositve striže le za 4 dni .
kimsy, glede enojajčnih dvojčkov in neplodnosti sem pa prvič slišala. Ne se obremenjevat s tem, bo vse v redu.
miklarom, ful maš lepo slikico v avatrju.
sayuri, kako cot sta tvoja dva čmrlja. Pa so res vsi težko pričakovani otroci najlepši.
shuki, en lep dan tudi tebi, s čim bolj gibčnimi rokami.
Evo, jaz sem pa danes v hotelu s 5
. Mi je moj naredil zajtrk, zdajle nama kuha kosilo. Ja čist za ožent je. Tako, da lepo uživam.