Dober dan.
Najprej si moram dat duška. SOOOOOONCEEEEE JEEEEEEEE!!!!!!
pika.po, miška in mateja_goljev, dobro opravite!
Reby in mojsonček, uživajta ob pogledu na svojega
.
miklarom, vse najboljše za rojstni dan.
Vidiš, boš danes lahko ar 3x postala RR teta.
Mi je pa žal, da se je od vas poslovila moževa stara mama.
Moje sožalje.
Shuki, soseda moja, to mi delaj. Dihamo, dihamo, dihamo. Se bo a res moja napoved uresničila. Polna luna in 9.2. Zdaj si pa res čist moja soseda. Te lahko gledam skozi okno, čez balkon.
hedi, navijamo za akcijo.
lara, kot vidiš sem se dobro zmenila in mi je napoved uspela. Mi je žal, da že prej nisem udarila po mizi in se zmenila za boljše vreme.
Zvezdica, vidim da je mali zelo lačen oz. se zelo rad tudi crklja. Vi kar lepo uživajte, vsi 4 in se cartajte do konca in naprej.
gloria, a Nik je pa že 5 mesecov star. Kako gre čas hitro. Uživajte še naprej.
Greti, vidim da si ta teden ta jutranja in si zato tako zgodnja. No, domov se boš pa z našega konca peljala v soncu. Bo bolj zanimiva in lepa vožnja, kot pa v megli, snegu, dežju,...
Kruce je pa spet lepo poskrbel za kavo. Si se četz vikend naspal, zdaj p spet poje "rana ura, zlata ura".
A ja, pa kje je moja olika. Hvala.
mateja_goljev, vidim da so bili izvidi dobri in bo kalu akcija.
Reby, joj kak cuker. Že zdaj, kaj šele bo.
A punčka bo, super.
Miška, bravo za folikle. Važno je, da rastejo, jih je veliko, ker počasi pa na ziher je bolj, kot pa na hitro inn šfoh. Zdaj bo pa lepih, zdravih, kvalitetnih celic, da boste imeli vekliko izbire. Še malo stimulacije, da bo v četrtek viden lep napredek, pa bo.
Vse ostale, lep dan še naprej, dihajte za naše nosečke,.... Jaz grem sedaj spet malo na sonce. Ga moram izkoristiti, predno uide. Pa še malo se grem mimo posrodnišnice sprehodit, pa poslat vaše lepe želje naši Shukici. Ker po moje me ne sliši, ko diham čez balkon.