Dan, evo sem vas malo poseznamčkala, da ne boste tako neurejene
Noki, super zgodba, jaz si te tudi kar predstavljam, kako bentiš in kolneš tam po porodnišnici. Kaj pa sončka, sta pridna?
Gloria, a si tudi že pripravila metlo, da boš odganjala pupe, ki bodo hodile osvajati tvojega lepotca?
Arneja, držim pestke, da
čimprej pride in začneš s postopkom
Pija,
supe za akcijo, sem ti kar fovš. Ampak saj bodo tudi tile naši those days minili, pa bo spet potres na notranjskem
WP, a greš ti 23.2.samo po zdravila, ali se že začneš špikati? Uglavnom, želim ti, da čimprej okrevaš po prometni nesreči
Zup
hudo mi je, ker vama spet ni uspelo. Tale februar pa res ni najboljši, same slabe novičke glede uspehov.
Reby, pri nas ni bilo včeraj akcije, mi je pa še vedno vroče
Kaj pa ti, ali imaš še vedno privat sestanke z WC školjko. Pa možiček, a je še tečen
Sem ti pa fovš ker si doma, zdaj bi tudi midva s kužonom že šibala na dolggggg sprehod
Miška, glede na to, da tale stimulacija slabo vpliva na rast tvojih foliklov, te ne bom več stimulirala, še sploh ker ne ubogaš in ne piješ piva
Glede na tvoj opis, kako prepoznati punce z RR, bi rekle da vse ženske v čakalnici vedno, da sem z RR in morda kdo celo sem
. Se bo treba naslednjič umiriti in ostati veliko bolj skrivnosten, pa sončne špegle gor dati, pa lase na blond prefarbati, pa ukiniti bleščice,...joj koliko dela me še čaka
Špelka, kako si ti? A je že kaj živčne vojne, bolečine so se umirile?
Lučka, kje se nam ti skrivaš zadnje čase, upam da je vse v redu s teboj?
n74, dr D stoprocentno dela tudi ob petkih dopoldne, ker vem sem bila že par petkov pri njemu. Saj jaz bom tudi jutri zjutraj tam, grem iskati napotnico za mojega za spolno prenosljive bolezni. Kar se tiče bioenergetikov, mislim da greš lahko še k njemu pred punkcijo, tudi jaz sem bila januarja pri svojem pred ovulacijo.
Mateja_goljev, držim pesti, da bodo folikli do sobote zrastli, da ne bo potrebno prekiniti postopek. Pismu, ampak tale februar nam je pa skoraj vsem, ki smo še po zamrznjnečke zagodel, meni, Kajšici, tebi, samo cukici še nekaj uspeva. Za napotnico pa ne vem, najbolje da prašaš v soboto, ko boš na UZ-ju.
T1979, bom rekla, da te čisto razumem, ker se spomnim tvojih prejšnjih postopkov, bom pa tudi rekla, da upam, da je zdajšnji postopek drugačen
Blanči, kako si ti? Počivaš? Kaj pa Piki, se mu zdi čudno, ker ne moreš z njem na sprehod. Ti povem, da mene tudi skrbi za Shuko
sicer nas pa vse
Ajsi, dober mulc wagen zrihtajte
MBT1979, važno da boš ti fit in imela čvrsto rit, če pa hočeš taka biti, moraš na aerobiko oditi
Gretka, ti švercaruš naš, tudi tebi enega lepega sončnega pozdravčka. Kaj pa misli tale tvoj huzband zrihtati tvojo mašino ( s tem mislim računalnik, da ne bo pomote
)
Kruce, kako se vi, kaj jutri nastopite že v 11. teden, ali jaz narobe petke štejem?
Žižek, mislim nate
Kako ste kaj ostale trepetalke: Fargesia, Efika, Tassi?
Lara, kje si ti, se spet potepaš?
Pika.po, danes ti pošljem z.s.
Pikovit, a je srčko bolečina in jeza kaj manjša, daj oglasi se, pogrešamo te
Pogrešamo pa tudi: Pika (končno spet prideš med nas, pa te spet ni), Daisy (a bo spet potrebna ena binca), Mlinčka (kako kaj pupi), bbpikica, Kajšica, Dakec (Sponži kaj je že bila akcija), in pa seveda vse ostale, ki vas nisem poimensko navedla.
grem naprej delati...pridne bodite