writing-img

RE: Marčevke 2009 - 6.del

clock-img

12.02.2009, 14:14

clock-img

pocka

pencil-img

2326

epiduralna - ja, jaz jo bom vrejetno vzela, mi je bilo najprej malo škoda denarja, pa je rekel moj,da na tem pa res ne bomo šparali, na koncu koncev se strinjam z njim, zakaj bi trpela,če ni treba

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

clock-img

12.02.2009, 14:18

clock-img

felix7

pencil-img

6099

joj, punce, koliko mojih postov ni nihče komentiral, pa kaj potem... saj niti ne pričakujem, da boste za vsako stvar, ki jo napišem, imele komentarje... glavo pokonci, pozitivne misli in klepetajmo dalje user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

12.02.2009, 14:18

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

IZVIRNO SPOROČILO: novo

IZVIRNO SPOROČILO: NoBady

IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

treba je zdržati vsaj do marca.jaz tud zdaj več poćivam.čeprav sem dobila injekcije za pljučka bi ada da vsaj še 3 tedne ostane noteruser posted image .čeprav me tako rebra bolijo da po cele noči ne spim.a se bo katera odločila za epiduralno?

jaz se nism za nič odločila, klub temu da imam zelo nizki prag bolečine.. sej ti dajo inekcijo proti bolečinam.. upam da bo dovolj...user posted image user posted image

veš, da bo! user posted image ,Sam prosti se in ne preveč razmičljat, da boli. user posted image

user posted image hvala. se bom potrudla ... user posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

clock-img

12.02.2009, 14:19

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

epiduralna - ja, jaz jo bom vrejetno vzela, mi je bilo najprej malo škoda denarja, pa je rekel moj,da na tem pa res ne bomo šparali, na koncu koncev se strinjam z njim, zakaj bi trpela,če ni treba

kakšna je pa cena?

clock-img

12.02.2009, 14:20

clock-img

novo

pencil-img

2871

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

joj, punce, koliko mojih postov ni nihče komentiral, pa kaj potem... saj niti ne pričakujem, da boste za vsako stvar, ki jo napišem, imele komentarje... glavo pokonci, pozitivne misli in klepetajmo dalje user posted image

user posted image user posted image user posted image če se ti piše, piši, če se ti pa bere, pa beri!user posted image

Upanje in želja ter sreča

clock-img

12.02.2009, 14:22

clock-img

novo

pencil-img

2871

IZVIRNO SPOROČILO: drevozivljenja

treba je zdržati vsaj do marca.jaz tud zdaj več poćivam.čeprav sem dobila injekcije za pljučka bi ada da vsaj še 3 tedne ostane noteruser posted image .čeprav me tako rebra bolijo da po cele noči ne spim.a se bo katera odločila za epiduralno?

jaz se nism za nič odločila, klub temu da imam zelo nizki prag bolečine.. sej ti dajo inekcijo proti bolečinam.. upam da bo dovolj...user posted image user posted image

veš, da bo! user posted image ,Sam prosti se in ne preveč razmičljat, da boli. user posted image

user posted image hvala. se bom potrudla ... user posted image

sej ti nič drugega ne preostane! user posted image S paniko nič boljš ne bo, kvečjemu slabše. user posted image

clock-img

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

kakšna je pa cena?

mene tudi zanima,...

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

clock-img

clock-img

novo

pencil-img

2871

kakšna je pa cena?

to mene tudi zanima? user posted image

clock-img

12.02.2009, 14:24

clock-img

novo

pencil-img

2871

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Felišaaa evo da ti dam še mal dela: slikica bušija 

user posted image   - 35. teden

Kaj si noseča al si se sam najedla tak?  user posted image
lep buši! user posted image

clock-img

12.02.2009, 14:24

clock-img

novo

pencil-img

2871

Spps, kaj si nabavla vse?user posted image

maš ZS!user posted image

clock-img

12.02.2009, 14:29

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Punce enih 300m od mojega doma je vlak povozil avto.Ne moreš verjet pa je ful pregledno.user posted image user posted image Sama ravnina, tak da sklepam da se je eden odločil končat življenje.Vsi gledajo tja, od avta ni nič ostalo.

18.3.2009

clock-img

12.02.2009, 14:31

clock-img

pondelak

pencil-img

1333

IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23

Punce enih 300m od mojega doma je vlak povozil avto.Ne moreš verjet pa je ful pregledno.user posted image user posted image Sama ravnina, tak da sklepam da se je eden odločil končat življenje.Vsi gledajo tja, od avta ni nič ostalo.

ojojuser posted image user posted image user posted image

najlepše na svetu je biti mama...Tjaši...

clock-img

12.02.2009, 14:35

clock-img

Sey

pencil-img

139

DRAGE MARČEVKE, IMAMO ŠE ENEGA FANTKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

YANIA JE OB 10.05 RODILA FANTKA Z IMENOM TIMON, VELIK JE 47 CM IN TEHTA 2260 G.

ISKRENE ČESTITKE, YANIA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskerene čestitke! user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2009, 14:35

clock-img

čebeica maja

pencil-img

830

DRAGE MARČEVKE, IMAMO ŠE ENEGA FANTKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

YANIA JE OB 10.05 RODILA FANTKA Z IMENOM TIMON, VELIK JE 47 CM IN TEHTA 2260 G.

ISKRENE ČESTITKE, YANIA!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BRAVO, ČESTITKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

clock-img

12.02.2009, 14:36

clock-img

novo

pencil-img

2871

kje je blo to?

clock-img

12.02.2009, 14:37

clock-img

čebeica maja

pencil-img

830

ej kaj pa od Naaje slikca? je še ni?? kira bi lahko dobila? kko pa je kej z njo?

jaz sem ji zjutraj poslala sms, pravi,da sta v redu, da je Nika pridna in zelo živahna punca, in še taglavno, diha sama user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

11.2.2007-Miha
16.3.2009-Maks

clock-img

12.02.2009, 14:38

clock-img

Sey

pencil-img

139

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO:

user posted image

jej kak je lepi... user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image

clock-img

12.02.2009, 14:38

clock-img

felix7

pencil-img

6099

uf, grozno... user posted image

clock-img

12.02.2009, 14:40

clock-img

novo

pencil-img

2871

očitno ni poceni, da nam ne poveš cene?user posted image

clock-img

12.02.2009, 14:46

clock-img

trezika

pencil-img

3981

DanDan!
dajte mi nekaj povedat: katero kozmetiko ste nabavle za vaše bebike? Kr tega je ogromno in sploh ne vem kaj naj kupim user posted image  Fiziološko in alkohol ste v lekarni kuple?

clock-img

clock-img

Sey

pencil-img

139

V Postojni je Epiduralna 180 eurov!
Jaz jo vsekakor ne bom vzela!
Želim čim bolj naraven porod!user posted image

< Sporočilo je popravil Sey -- 12.2.2009 14:48:51 >

clock-img

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

kje je blo to?

Iz spalnice vse vidim.pa je kar grozen moram rečt, ker je direkt zadel v voznikovo stran.V šmartnem ob paki

18.3.2009

clock-img

12.02.2009, 14:47

clock-img

trezika

pencil-img

3981

pa iskrene čestitke yanii in timonu pa seveda atijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2009, 14:47

clock-img

novo

pencil-img

2871

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

DanDan!
dajte mi nekaj povedat: katero kozmetiko ste nabavle za vaše bebike? Kr tega je ogromno in sploh ne vem kaj naj kupim user posted image  Fiziološko in alkohol ste v lekarni kuple?

fiziološko in alkohol sem kupila v lekarni, ostale stvari pa v DM-ju: babylove.user posted image

clock-img

12.02.2009, 14:48

clock-img

Sey

pencil-img

139

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

DanDan!

Ja nekaj sem, sam itak ne rabiš veliko.
Jaz sem kupila samo trdo milo, kremo za ritko (od Welede), fiziološko (od Nivee, ker je v mini embalaži, kupila pa sem jo v DMju).

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem