Najprej čestitke!
Sebastian, Lovro, Luna, Tija, Naja in David, vse najboljše za 1. rojstni dan! Vašim mamicam pa prav tako čestitke, ker so se pred letom dni tako borile, da so vas spravile na svet.
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla
bamby..kako pa kaže s službo?.
Do 15. 2. ne bom vedela nič, ker do takrat sprejemajo prošnje. Potem bomo pa videli, če jim bo moja prošnja "padla v oko", da bi me sploh na razgovor povabili. No, potem je pa še na podlagi razgovora odvisno, kako se bodo odločili. Če ne bo preveč kandidatov, bom morda imela kakšno možnost, ali pa tudi ne

. Malo me skrbi, ker se bojim da me bodo izkušnje pokopale, če bodo dali veliko poudarka nanje.
blaža, lepo ti uspeva tortica
listek,
in

za vaju z Davidom!!!! To je pa že od sile! Res čimprejšnje okrevanje, da bo lahko pihal prvo svečko!!!!
Naša noč vredu, le prezgodnje bujenje

. Ob 6.45 sta bila že oba pokonci. Je pa zato Anaja že ob 11h zaspala. Isto je spala v vrtcu dopoldan že okrog 9.30, ob 12h ali pa malo prej pa še dve urci skupaj. No, prvi dremež je pa trajal pol ure do 3/4 ure. Zdaj zaenkrat še vstraja.
Kosilce zanjo je napol kuhano (omaka s piščancem in ribanim korenjem), pire krompir ji skuham, ko se bo zbudila. Za nas bo pa danes pica. Naš ati je že zjutraj šel k bajti delat, tako da sem z obema

in

sama doma. Zunaj pa vreme za ****. Popoldan, ko se

vrne, moram pa še v trgovino, pa mi že zdaj

.
Cunje se perejo, popucali smo, zdaj pa samo še uživancija!