a fajn bi bilo, da sta obe v istem, da se ne jagaš okoli. Pa tretja na čakalni ni teko veliko. Držim pesti.
Hvala, le drži! Se strinjam, če bosta v različnih vrtcih, se bom kar nakolesarila, predno bom obe odpeljala, ker ta vrtec, v katerega je lejla sprejeta, je v centru mesta, jaz grem pa v drugo smer v službo... pa da bi vsaj potem obe tja peljala, ne pa potem Ronje še nekam na Galjevico, recimo... Sploh ne vem, kak bom to pozimi izvedla - na kolesu ne moreta bit - a sta mogoče vseeno lahko v tisti prikolici obe skup, tudi če je slabo vreme? Je še nisva kupila, samo verjetno jo bova, ker stolček, ki se montira spredaj na kolo, se hitro preraste, potem pa ne morem več obeh furat...
mate kake predloge? Avto odpade- prvič ga rabi tudi lubi za v službo, ki jo ima še 2x dlje kot jaz, 2. pa v center mesta in potem nazaj - hvala lepa, bom rabila 1 uro, samo da ju odložim... Da bi eno lubi peljal tudi odpade, ker bo on delal 8 ur, jaz pa 4, pa še na terenih je pogosto in grejo pred 6to in pridejo zvečer... tak da moram najt neko idejo, kako obe lepo na izi razvozit, če bo treba (no, treba bo itak, samo odvisno, kok mi bojo zakomplicirali zadeve

).
Malo še upam na en vrtec, ki mi sicer ni tako blizu, je pa na poti do moje službe... To bi bilo fino, bi ju sproti odložila - tam bi eventuelno lahko šla tudi z avtom, kar je fajn, če glih lije ko iz škafa ali če je mraz, pa kadar gre lubi s sodelavcem na šiht bi šlo...
Sicer sta pa povsod nekje daleč - 181.recimo

. Mi pa ni jasno, v vrtcu Trnovo recimo je ena dobila več točk kot druga - pa je vse isto: gresta obe v 1. starostno skupino, obe sta na istem naslovu, enako daleč, isti starši,...
V bistvu sta si konkurenca
, že tako zgodaj

. Ni mi pa jasno, kako so to zračunali, da nimata isto točk, je treba malo povprašat... Ker ta vrtec je blizu, pa še vtisto smer, kot grem v službo... samo nimata glih šans, sta 181 in 35. sta. Pa enkrat (v enem vrtcu) je ena višje, drugič pa druga, nič več ne razumem...