helou
jast kr mal mrknem...enostavno vse odklopim..tudi RR.
Da povem, da je bil tavelik tamal tri dni pri babici in da ne govorim kako razvajen je prišel nazaj. O tem kake igrce je tam igral sploh ne bom, mislim, pa da se nni treba omenjat da sem
k hudič.
Drgač smo ok, Patrik je tud v redu, aja dobili smo vrtec
. niia, ti si že dobila odločbo?
Druge ste dobil tam kjer ste želele?
Mene neki vrat boli, to je ziher mimi kriva, ker je v LJ prinesla bolečine v vratu.
Zdej grem pa mularijo skopat , pol mam pa eno goro cunj za speglat. Lih od nedelje jih že prestavljam gor in dol k se mi ne da peglat
ta gora cunj me spominja na našo. BTW je ena zadnjič spraševala če vse peglamo, jast vse razen spodnjic in štumfov. Pa stvari za doma, sicer sem psiho, mora bit vse popeglan
Patrik skopan, liam gre pa šele zdaj pod tuš. Počitnce pa gre mal kasnej spat.
pridna...mogoče moram tud jast začet. Ma kaj moram, SKRAJNI ČAS je zato. Kako si se pa lotila tega plohca?
no je kakšen dan ko mi je dolgčas pa da lah rečm, da sm peglala 2 uri, pol peglam, sam to je redko
če te tak dolgcajt meče pridi k meni pa peglaj. Boš lah rekla, da si pri zvezdici likala
fak, štrudl pečem, sm pozabla
zapečen? ali enostavno črn?
res smo motivirane za pisanje med prazniki. mislim pa da smo najmanj naklofale na tem forumu, kar pa je za moje pojme super, ker ne pišemo oslarij oz bistvo.
No grem otroka tuširat.