čer
evo, sem se hitr potolažla, ko sem prebrala, da so danes vsi otroci približno enaki
...s tem, da je pr nas še tavelik že dva dni hudo naporen
dopoldan, ko je končno nehalo deževati, smo se komaj zdevali iz stanovanja, šli na sprehod in po enih 15min je začelo deževat
...naredili smo krog do doma in ko smo prišli nazaj v stanovanje je spet začelo sijat sonce
....popoldne je bilo pa kr vredu vreme....je bil ati v šetnji, mami pa malo na kavi s kolegicami
vprašanje: s čim namažete ritke, če se pojavijo kakšne pikice ali pa rahlo vnetje?
verjetno neupravičenouser posted image
ja to pa sigurno

in vsem ostalim, ki so parkirali v isti ulici. Baje je bilo celo danes pri športnih novicah napisano.
sam delam tko da ležim in vzigam noge, naj bi blo za spodnji del to, zdej jih nardim 30, sliš se mal, sam ni tko lahko,..pa mal vaj za rit, stegna, tko mal, ni nič velik,...
Plohca, pridna si. Sej vem, da ni to simpl...celo težji so kot uni navadni....zato sem pa zadnjič rekla, da bom raj kr počakala, da bom lahko une navadne začela delat, da se ki ne pretegnem preveč

. No in danes je napočil dan, ko sem spet začela s trebušnjaki (z 20kom).
sonček in ulla: kje ste mel spet neko debato o nekem tečaju user posted image user posted image user posted image
sem jaz tud zasledila....sem mislila, da je sam meni šlo mimo in nimam pojma o čem onidve to