Hojla!
Mi smo imeli danes posvetovalnico, težka je 5430g in velika 62cm. Spila je drugo dozo cepiva za Rotavirus in dobila pikico v nogo. Razdražljiva je bila celo popoldne, nikakor ni mogla spat in je skoz jokala.
Jutri gremo nazaj na morje. Sploh še nisem vsega spakirala pa imam že tolk robe, da glava boli
.
Zvezdica
naj te čim prej neha boleti glava in da ni nič hujšega. Mogoče preutrujenost, stres,...
.
Nea kak ima lepe očke in dolge trepalnice
barba
za krst in da ste se fajn imeli.
Sem ravno danes brala v Mami članek o krstu (pomen, ali ja ali ne, izbira botra, potek,...). Kr fajn članek.
snikolina, super da bulica ni nič posebnega in
za naslednji pregled ledvičk.
potem pa iskat eno privat varstvo za do septembra, ker do takrat bo pa upam da bo že dobil.
niia, škoda da niste dobili vrtca. Upam, da boste pri iskanju privat varstva uspešni. Mi smo tudi imeli Nejca do lanskega septembra v privat varstvu. In nam je bilo super. Gospa je imela manjšo skupinico otrok, s travico pred hišo, otrok ni bil skoraj nikoli bolan, lepo so skrbeli za njega, oblačili, slačili, mazali s kremami, .... Zdaj v vrtcu se pa velikokrat zgodi, da ga ne slečejo dol če mu je vroče, pozimi so dostikrat zunaj in notri v žabicah in hlačah,...
Tamalo tud planiramo dat kr v varstvo za nekaj časa, pol bomo pa videli kdaj v vrtec.

za obračanje.
soncnica, vaša pa že kar tri zobke, vau. In kakšen vrstni red. Ja, pri našem so prišle najprej ven enke, kaj pa pri vašem tavelikem?
Jaz sem se pa danes odločila, da bom dala še Nejca cepit proti klopnemu meningitisu. Zadnjič je že imel enega klopa pod pazduho. Zgleda, da ga je kar na sprehodu z vrtcem dobil, ker mi tisti in prejšnji dan nismo bili na nobenem takšnem mestu. Z vrtcem je bil pa v parku in na travi.
Bodite pridne in ubogajte vaše otročke