pasenje kravic - jst Tineta mal spodbujam tko, da mu dajem nogo čez, da se z mojo pomočjo prevali na trebuh. Drgač mu je najbolj fajn bit na trebuhu na previjalni brez plenice, pod lokom se hitr naveliča. Je pa začel hkrati dvigovat roke in noge ko je na trebuhu.
mimi - masaže, topel tuš pa bo
Mene tud mal skrbi zdej ko Tine spi od 19h do 6h. Dons sem imela eno dojko ful bolečo in polno, pol pa ni hotel iz te dojke jest, samo iz ta druge.
Sem si šla takoj termofor prpravt in črpalko. Sem načrpala 100 ml, dala gor termofor, zdej ne boli več. Bom mogla kar pazit, da ne fašem vnetja. Pri Meti sem ga tud na to dojko lih zarad tega k mi je naenkrat začela dalj časa spat in nisem izvajala nobenih zadev, ker pač nisem imela pojma
da lohk kej fašem.
Pr nas so taščo nafilal, da kao en k***** nastavk na pipi ful očisti vodo in, da je ful zdrava tista voda. WTF

En 5 cm kos pleha čudežno deluje??? Ja, zanjo je res čudežen, ona se boljš počut, tud rože boljš rasejo, pa okna se lepše pomijejo, ... Zdej k je pa pipa fuč zarad tega njenega nastavka je pa noben ne razume in itak noben nč ne ve

Je vodovodarja klicala, jo je pa napi**** kva en sranje gor daje.
Drgač smo mi tud kar neki že nardil v smeri eko: ločeno zbiramo in vozimo v kontejnerje, vodo od pranja solate imamo za zalivanje rož, pa verjetno še kej
Jancci - sorry, sem šele zdej vidla, za kofe dons

Se dobimo enkrat popoldne na Gibigib, da bom še Meto sabo prpelala? Čestitam za mag.

o okolju. Jst delam v službi na področju varstav okolja

. Ti kar bod važna
Drgač mam pa črno rit

, pa mal me še trtica boli. Dobr sem užgala
IZVIRNO SPOROČILO: VRTNICA84
Zanima me če ima katera voziček PP completo in kakšen dežnik za sonček ste namestile gor?
nimam takega vozička ... mi mamo eno univerzalno marelo iz BC
Grizenje ustnice - to pr nas še ne dela, se pa spomnim od Mete, da je cuzala ustnice in pr tem ful cmokala. Tine trenutno trenira dajanje dude v usta, pol pazraven dude še prst v usta tišči. Al pa pljuva, dela bbbrrrr in vse okrog šprica, posledično je tud ves moker.
januarski knedli

... še dobr, da sm takrat normaln ime teme zbrala
Zvezdica glede strahu ti nevem svetovat. Men je letet ful fajn, me je pa grozna stopnic k se skoznje vidi, takih k majo sam deske za gor stopit, pokonci oz. hrbta stopnice pa ne. Sem čudn napisala, ane?
Šibam na vrt po solato k lih ne pada ... dons bojo ribe pa rižota
Aja, še to sm hotla povedat kva je zdej Meta pogruntala. Pride iz vrtca pa pravi, da so pili belo kavo za zajtrk. Pol pa "A veš, kdor pije belo kavo, mu gre vse v glavo. Zato ma pa moj ati kavo u glav."