a je kej narobe kadar dojiš da se ukvarjaš z aerobiko??
Nič, saj se ne boš izmozgala do amena, pa še to bi morala res vsak dan u nulo terat, če bi hotela, da ti od tega zmanjka mleka...
Kako pa sicer šport? Jaz sem šla prejšnji teden 1. plavat, sem imela že v pet. pregled, v sob. je bilo 6 tednov, v pon. sem šla plavat, madona je pasalo!!! No, ta pon. sem pa tudi šla, samo sem morala predčasno iz vode, ker se je mala zbudila (dam mobi profesorju, da mi pride povedat, če kdo kliče ali pošlje sms

) tako da sem šibala domov. pa ve, že kaj športate?
spletko, daj ga tako, da mu rokice visijo čez tvoje rame, na hrbet, če ga tako nosiš, tako da se ne more dvignit, mu pa vseeno pritiska na trebuh. Sicer pa probaj tako, da ga pestuješ normalno, pa mu nogice na trebušček pritisneš, ker mu očitno paše pritisk na trebuh (tam imaš sicer ti rame, kadar ga nosiš po njegovo)
ulla, sem pogledala tisto brošurico, čeprav handling že delam, sem ga že pri Ronji, čeprav ni imela nobenih problemov - ampak če škodit ne more, koristi pa lahko... kaj me stane, da ne bi naredila tako, kot je najboljše? No, ampak sem prebrala tam: " Večina dojenčkov v prvih treh mesecih življenja joka 2-3 ure na dan, kar je normalno." Kaj so resni???

Toliko jokajo???? Ma, meni se utrga! Moji dve nista obe skup pol tok jokali!!! kaj vaši tako veliko jokajo?