Danes smo imeli kontrolni UZ ledvičk...ledvičke so se ji same zrihtale in nima več razširjenega kanalčka.
Super Nina! Sem vesela!! Upam, da se bo leva ledvička zrihtala tudi pri našem Anžetu do naslednjega UZja (ista stvar). Me kar fajn skrbi.
Danes sem bila na testu za sladkorno-75g ogtt, sem spet pila glukozo in dajala kri vsako uro-3 ure. 6.3. pa zvem ali je bila na obisku nosečniška sladkorna ali imam pravo. Upam, da bo vse ok. Sicer sem si po porodu še občasno zmerila sladkor in je bil v mejah normale-jedla pa sem vse v P.
Naj vam povem, da sem se danes vagala-končno- in imam 14,5 kil manj. Še 10 pa bom 8 kg manj težka kot pred zanositvijo. Komaj čakam

. Poletje bo zgleda fenomenalno, haha.
AD3 kapljice pa jutri spet začnemo dajat. Krči ga dajejo tako ali tako. Bomo že preživeli. No
ULLA včerej mi je bilo svetovano od druge kolegice, da naj mu ne dajem kapljic, saj so njej številne kolegice rekle, da tega ni treba; v posvetovalnici pa naj rečem, da jih dajem. Rekla sem ji naj dobro razmisli, ker so posledice lahko katastrofalne. Upam, da si je premislila.
Kopamo se 2x na teden v banjici, umivamo pa vsak dan. Bova za vsakodnevno kopanje še malo počakala, da bo vrat malo močnejši.
UHH, sm se razpisala-se vidi, da sonček pančka.