Bila sem iho, a imam zdaj slabo vest. Preziram tak folk.
sonček ja sj....jst mam tud slabo vest
pa upam da se ti res končno uredi vse skp

k to je pa res tumač...
mimi vit D se sicer izloča v mleko, sam ful en mali procent, tko da bi se ti mogla ful predozirat in tvegat hipervitaminozo in ne vem kaj še vse, da bi se v mleko izločla potrebna količina.
je njihov tavelik sin (5let) prišel mene vprašat, če lahk udari Nejca user posted image
OMG

ja še to...mi je moj pol pravu, hvalabogu da tega nism slišala, k tam pa ne vem....bi eksplodirala verjetno...k sem šla tamalga dojit, je menda pršla punčka povedat da tamala neki nagaja in je menda mamica rekla naj mu reče da bo pršla in ga čez rit...in pol punčka reče sej sem ga že jaz in gre...in pol ona v smehu in skor ponosno (!!!!) pove, da je enkrat rekla punčki, da naj ga čez rit namesto nje ( k se ji ni dalo vstat al kaj) in zdej tamala zmeri to počne, če ga pač lahko ona namesto nje udari, kadar kej nagaja

tu sem pol mal ven padla in mu rekla naj se pomeni z njima in da jst v svojem stanovanju ne želim poslušat takih stvari, al pa bohnedaj da ga res udari, k pol pa ne vem...čez okno jo vržem
da ga niso fejst in da ga itak ne boli,...
...in da si je itak zaslužu...fuj, fuj, fuj
evo mi smo bli že zun, neo v vozku, ula je pa zraven hodla, hvalabogu da sem vzela sling s sabo in sem lohk tamalga notri spakirala, ker se ja ula nevaličala, pa itak je bla že ful zaspana, in se mi je sred pločnika dol vlegla, tulila ko zverina da jo buba noga/rita/roka/učka/glava/druga noga/druga roka/ druga učka.....

tacajt k je ona ležala tam in se drla, sem jst lepo sling naštimala pa tamalga spakirala, mi je vsaj ni blo treba lovit po cesti

če nas je pa kdo gledal, si je pa tko mislil, da smo ubrisani vsi skp

jao...
zdej pa spi, je sam dol padla, rekla mami roko božej in zaspala, predn sm jo sploh lohk za rokico primla...