Jutro
Ja evo jaz imam prav zares že M,user posted image ne morem vrjet to bo sedaj že drugič! BZ
joj kriza
kiara, ko je tak zakon kadar si brez.
Še nekaj bi vpr. kaj bolje prpioročate za v bazene ali na morje. Samo pleničke tiste ali kopalke za bebice?
mi smo s tavelikim hodili na plavanje za dojenčke in smo mu dajali gor tiste prave neoprenske kopalkice, ki imajo tudi pasek in jih lažje zahaklaš v fredov obroč. Na morju pa če je v obroču isto (malo tudi zato da ga ne ožuli), če je pa kar tako v vodi pa nič.
kiara 
za Avstrijo. Jaz s tamalo ne morem nikamor, ker kak se voziček ustavi se zbudi in čist nestrpna postane, če je kje noter na toplem. S tavelikim pa itak ne, ker nima pet sekund mira in kar nekaj teka in...
kontracepcija: meni je g. rekla, da so tabletke bolj za kako leto ali dve prebrodit, če imaš potem še namen imet otroke. Se mi je mudilo

in nisem pol več spraševala za kaj, a katera ve

.
Imela sem prvi pregled pri G. Bolelo me jo ko user posted image .
mene je tud bolelo...še bris mi je vzela...sem imela pol kr nek mal krvav izcedek tist dan... te vse mine
koliko časa vaši user posted image cca. jejo 1 obrok, naša rabi kar 30 min včasih še dal, ko jo vmes malo zmanjka,
usica pri nas traja še malo dlje. Ponavadi tudi zaspi vme, potem jo pa dvignem mal za kupčka podret, potem se pokaka in se greva previt, pol pa še na drugo zizo. Traja pa čist različno od dojenje do dojenja in od dneva do dneva.
včeraj sem pekla ribo v pečeci in kuhan krompir in solato, danes pa še ne vem.
snikolina, držim pesti, da vam uvajanje rata. Mi se trudimo že dva dni pa se vedno zbudi po petih minutah al pa še manj in začne jokat, pol pa k mamici

in po starem.
ponoč je bla spet štala, al se je en dru al pa druguser posted image dobr da mam sam dvauser posted image
ulla, ko boš imela pa tri pa bo en že celo noč spal

in bosta spet sam dva pokonc

aja pa vidva to je štirje

. Zakon tvoj dragi, ko mu ni sam tringelt ostal

.

za uspešen nakup. Jaz sem tudi kupla Nejcu včeraj ene hlače, pa copate za vrtec in jakno naročila, ker ni bilo številke in eno jaknico za Špelo.
Grem Špelo porihtat in potem nadaljujem.