sem bila že dvakrat tukaj gor, pa mi ni uspelo, me je kr nekaj zmotilo. no, zdej mam pa čas k spi, pa še kuhat mi dans ni treba, nas je mami povabla na kosilo na ligne, Lanu bo pa juhico skuhala
. kr paše takole med tednom tudi, da ni treba študirat kaj kuhat
JULIJA VSE NAJ, NAJ ZA obmesečnico, bodi zdrava, nasmejana deklica še naprej
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Tina50 sploh nisem vedla, da se lahko kupi kakšne sličice za na torto
. Kar se tort tiče sem res en navaden šus. Sej mogoče po okusu bi bla če bi se jo spravla delat, ampak bi bla zih grda, ker nisem nek umetnik.
ja, pa lahko daš delat tudi sam sliko, da ti npr. otroka skenirajo gor, pa ma svojo torto. sam jaz sem se odločila, da poiščem poo-ja.
vem, da v Lj je tega povsod, tukaj pa ne vem. bom šla vprašat v slaščičarno, če ne bom pa spet kolegico fehtala, da mi bo iz Lj prnesla
Ursi2 ful lepe slikice

, ja pa lepo bo pihal svečko

, jutri ima že naš prvi marčevec čisto pravi rojstni dan
IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Zdej pa grem, ma danes moj
RD pa ga bom mal presenetla, mu bom marmorni kolač spekla ker ga ima fulllllllllllllllll rad.
oo, vse najbojlše tvojmu dragemu!
Lona76
Taji za pa-pa!
IZVIRNO SPOROČILO: meridaub
O hvala za nasvete glede kruha. Mu dajete tudi takega s semeni?
jaz mu kr dam, sam tistega k ma majha semena-zdrobljena!

za punčko! to je res fino, da boš imela par!

, super. sedaj pa res uživaj še ta mesec s Tit-om. pa saj boš potem tudi. glede tega sem pa brala, da je boljše če atiji vozijo v vrtec otroke, ker otrok čuti, če je tebi neprijetno bo tudi njemu. atjiem je pa seveda manj hudo kot pa mamicam.
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Drugače bi pa tudi jaz pozabila na otroški dodatek pa so mi pošto poslali da moram oddati
a nas vse tako opomnijo na tak način?
vsi dobimo, ja! sej če ne bi jih pa verjetno velik pozabil. jaz bi že bla med njimi.
jaz sem že oddala. sam sem pisala za lansko leto, pa bi mogla za predlani!
lani že vem, da sem za eno leto nazaj. če bi pisala za pedpreteklo leto bi dobila večje doklade

. pa še drugo leto se mi tud ne bo nič poznalo, da sem sedaj doma

. no, pa še to, da bodo sedaj on popravli podatke ni mi treba dajat nove vloge.