IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Terida in Dinki, sem vaju v soboto čakala v KUDu na lutkovni predstavi, pa vaju ni bilo. ts, ts, ts...
pridemo takoj ko bomo zdravi

. Bi šli tudi danes ob 17h v center ko se bodo lučke prižigale, a kaj ko ne upam zaradi Titka. No, drugače smo že danes kot novi....že trkam....sem prav presenečena, da je šlo tako lepo skozi glede na to, da nismo dobili antibiotika.
san, pojma nimam zakaj nam ga ni dala, mogoče zato ker je samo virusno in ne bakterijsko

.
Zofy, moje sožalje
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Drugače pa me zanima, če je katera prebrala kakšno dobro knjigo o vzgoji, ki govori kako hendlat tole trmo in podivjanost 2-letnikov?
jaz sem ravnokar na začetku z branjem knjige od
Jasper Juul-a Družinkse vrednote (življenje s partnerjem in otroki). Pohvalijo tudi njegovo knjigo Kompetenten otrok. Model je priznan terapevt in sem slišala že veliko pohval. Kakšna točno je, ti lahko povem malček kasneje ko jo preberem.
Ursi2, držim pesti za oba ispita

. Tole glede gume, si pa res dobra ej

. ma ni šans, da jo grem sama menjat. enako se je meni zgodilo letos ko sem prvič peljala Titka v uvajanje k varuški in mi je sred avtoceste guma počila. Ampak jaz se še zdej spomnim, da sem se umaknila na odstavni pas in ko so mimo mene drveli avtomobili, se je vsakič zaguncal tudi moj avto. pa da ne govorim, da sem imela še Titka zadaj v sedežku, ki ni bil niti eno leto star. No HB za mojega možeka, je priletel takoj ko je lahko, naju takoj spokal v njegov avto, on pa je v miru lepo zamenjal gumo in nadaljeval z mojim avtom. ja, kdaj je pa ZARES lepo imeti moške ob sebi
ooooo GO
terida, go, go Terida

....pa spet čez rok al kaj? ja nimaš kaj. Me smo s tabo in ko bo šlo zares, smo me s tabo, ti samo na dihanje ne pozabi!
Terida, žal mi je da je tudi vašo družino "oplazila" recesija

. vem kako je to, meni so jo že 2-krat znižali letos. Enkrat za 5% in drugič za 3%

. No, zdej sem izvedela, da vsaj božičnica bo, nekaj malega in v bonih, ampak bolje išta nego ništa.
Glede
Miklavža in Dedka mraza...joj ste pridne, jst sploh še ne vem kaj točno bo titek dobil

. Ve pa že vse točno narejene spiske

...pridne ste res! vem le to, da imamo jutri Miklavža tu v vasi in je povabljen tudi Titek. Od naju bo dobil nekaj bolj malega, sem razmišljala o kaki knjigici ali pa barvicah-vodenkah....bo še videla...pa seveda sadje, kakšno sladkarijo. Ena je govorila o teh lesenih sestavljankah. To je pri nas super popularna zadeva

, Tit jih ima 3 in jih naravnost obožuje. Jih zlaga prav po spominu

.
IZVIRNO SPOROČILO: san
mi smo super, otročki zdravi (trkam na les), moj mali fržolček me že boža
in je tako prijetno
IZVIRNO SPOROČILO: Azzurra
Kar se pa organizacije tiče pa je norišnica, ja
Najprej sem mižala na eno oko, zdej mižim na obe, če pa še to ni dovolj, zaprem polkna, ugasnem luč, kakšno smetko potisnem z nogo pod kavč, zavzdihnem, si zaželim, da bi nekoč imela od čistoče šajnasto stanovanje in si mislim upanje umre zadnje, se vržem na tla z njimi ali jh vržem na posteljo in jih žgačkam do onemoglosti.

ma Azzurra, tebe je pa res zmeraj lepo brati
Špela100, upam, da se tokrat uspe Maks do konca pozdravit

, tebi Špela pa želim veliko sreče pri izpitu
joj
Lona76, a pri tebi sta pa oba doma? Vsem tvojim pošiljam
uau in kakšne lepe mere ima tvoja Taja

, se mi zdi res orng punca, ampak vidim, da Tit še zmeraj ven štrli
Stanovanje in čistoča....ups NEčistoča.....jaz o tem raje ne bi, ker se mi zdi, da si sploh nisem več podobna kar se tega tiče. Kdaj ratam res prav slabe volje ko se zavem kako imamo, ampak enostavno nima haska, ker je čez manj kot 24 ur popolnoma enako. Ah bo že enkrat bolje....