Zofy, kako je Julija? upam, da je že zdrava
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Še nekaj sem vas hotela vprašat. Nekateri vaši otroci pijejo Imunoglukan, pa me zanima, kako njim ga date, ker moja dva nočeta tega piti, ker je slabega okusa. Tudi mi smo vseeno zboleli, pa čeprav smo ravno nekaj dni prej začeli piti Imunoglukan. Pa v lekarni mi je priporočala tudi Echinax bimbi (prehransko dopolnilo z ameriškim slamnikom in vitamini in minerali) ta je pa še slabšega okusa, samo žlico njima pokažem pa že zavohata, da je čudnega in slabega okusa, tako da niti ust ne odpreta, če pa jih že, pa ven pluneta.
joj, ja tudi Tit ga ni maral pit. Kdaj mi ga je uspelo nahecati in sem mu ga dala po žlički, ko se je orng upiral pa sem mu to žličko kar zmešala v čaj/sok. Siicer to v navodilih ne piše, ampak jaz sem kar kdaj prakticirala. No, zdej mu ga itak ne dajem več, ker je ob jemanju tega zbolel, tko da zdej samo še naravne vitamine šopamo

.
Od tegale Bimbija imam pa en sprej za boleče grlo, to je pa pustu, da mu špricam.
Lona76, čestitke za povečanje plače

. Kljub temu, da ni veliko, bodi vesela, da je vsaj nekaj. Glede na razmere, ki so danes na trgu, je res pohvalno za šefico, sploh pa ker je to naredila, ne da bi ji kaj sama rekla

.
Vilma, kako lepo, da si se malce oglasila in super, da se je spanje poboljšalo pri vas doma

. A veš, da se tole glede knjig in vzgoje kar strinjam s tabo. Meni je tudi kdaj ko kaj preberem tko mimo ker je čisto drugače od mojih dejanj, občutkov, prepričanj....in pol si čist zmeden....tudi jaz dejanko najraje delam po svojih lastnih občutkih in mislim, da mi gre kar ok

....edin babice in dedki ga čist too much razvajajo in mu popustijo pri vsem, me kdaj prav pogrejejo, res

. Sploh se ne zavedajo, da sedaj on postavlja meje in bolj kot mu popuščajo v bednih stvareh, bolj jih bo izkoriščal....
No toliko od mene. Mi smo danes naročeni pri frizerju, se bo Titek 2. v življenju strigel. No sej ga ne bomo veliko, ker še zdaj nima neke bujne bričeske, le malo mu bomo bundes ostrigli

.
lepo se imejte in naj vam tale ponedeljek čim hitreje mine!