Dan
kako ste bile pridne zdej 2 dni, ste se spet malo razčvekale
.
San
samo da je vse kul in da uživate v novem domu...ma si nas razvadla, nismo navajene, da te toliko časa ni z nami. Pomojem da če mene ne bi bilo en teden tu gor bi si mislile, da sem umrla
.
Zdej me pa res edino še za Ursi2 mal skrbi. Ursi če naš kaj bereš nam samo en stavek napiši, da vemo da ste ok. En lep pozdravček tebi in tvojim fantom.
No naslednja stvar:
IZVIRNO SPOROČILO: terida
Da ne boste mislile - to je daleč najlepša od vseh, ki sem jih naredila. Res niso bili več razpoloženi takrat, Erika je zaradi difuzne svetlobe čisto na vseh slikah mižala.

tale slika me je pa RES do solz nasmejala

. Tud en ni kul izpadel in ko se spomnim kako težko jih je bilo sploh še na kup dat, je še dobro izpadla

. Srčki so skratka vsi trije!
Ek76, čestitam za dobre izvide na nuhalni

in želim ti, da se takšne krvavitve nikoli več ne ponovijo!
No da vam poročam iz nuhalne. Hvala vsem za lepe želje, res ste prijazne

. Bilo je super, rezultat je več kot OK. Titek je bil z nama in ga moram prav pohvalit, je bil tko priden, da mi tud slučajno ni žal, da sva ga vzela. Je pa rekel tej G ko je premikala uno konzolo po mojem trebuhu: "Titi to!"

bi to tud on mal premikal

pa itak zna zdej že povedat kaj ma mami v trebuhu, mu reče jenji

. Je pa tehnološko ta ambulanta tko napredovala od mojega zadnjega pregleda - nuhalne s Titkom. Zdej imajo tak velik ekran nasproti postelje, da pingiča res lepo vidiš. Potem je preklopila še na 4D in je sedel po turško in imel rokice pred obrazkom

madona kaj vse nastane v 13. tednih...noro!!!! Za spol mi ni mogla rečt, je pa rekla, da predvideva da bo fantek, tko da mi je očitno usojeno biti blažena med fantki.
terida si imela prav, letos so fantki na pohodu al pa niste dovolj dobre čarovničke

No bomo še videli, samo da bo zdrav in tak sonček kot je Tit pa smo zmagal! No je pa samo en, zagotovo!
Pomlad08 - lanske čevljčke????......jea right

pri nas so to le sanje

. Sem pa ful jezna na crocse. Jih je tit letos dobil za RD in so mu bile premajhne in smo mu šli zamenjat za eno število večje, ki so mu pa prevelike

. Kr neki. Očitno bo ztreba kakšen fejk kupit, da bomo kakšno vmesno številko dobili.
Mmmmm čemaž, moja tašča ga tudi nabere in ga vloži v olivno olje

jst ga naravnost obožujem pa še zdrav je ful.
Mergetka, tebi pa želim danes vse najbolje, da ti bo minilo kar se da hitro, da se vrneš nazaj domov k svojima fantkoma. Srečno!
Tedrida, uau že prvi zobki

kako gre fitro čas in upam, da je erikin prstek že bolje
Lona76, uživaj čez vikend ko se boš po parih dneh pridružila svojim sončkom!
Uživajte seveda tudi ostale.
Gre katera na kres? mi ga bomo pri sosedih zakurili že ob 5h zaradi otrok....no ja pa peklo se bo tudi zraven, brez tega ne gre

.
Pa hvala vsem za pohvale Titka v katalogu

.
Zdej pa šibam delat, da bomo lahko šli malce prej domov.
< Sporočilo je popravil Dinki -- 30.4.2010 9:00:19 >