IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08
Job tud pove, da ima mamica dojenčka v trebuhu. Je bil tok smešn včeri, ko me je pa kr naenkrat vprašu: Kaj ima pa oči v trebuhu?
Sem mu povedala, da on pa sam makarone
ja mi smo imeli v petek kres, smo ga zakurli že prej zaradi otrok (jih je bilo 7 otrok) in so uživali še pa još. Sem mislila, da bo panika, da bo treba bolj mirkat zaradi ognja, ampak njim si dal eno klopco in so tam sedeli in peli

edin po kos mesa in sok so prišli vsake toliko
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Mmmmm čemaž, moja tašča ga tudi nabere in ga vloži v olivno olje
jst ga naravnost obožujem pa še zdrav je ful.
aha, no jaz sem tud tko nardila ... a pa mogoče veš, kako dolgo zdrži? verjetno ga je treba imet v hladilniku spravljenega, a ne? nekaj sem ga dala pa kr tko v skrinjo kot peteršilj, za v kakšne juhe ...
aja, pa juhej za fantička, bo mel Tit fajn družbo! sej bosta imela pa pol še 2 punčki, tko kot jaz
čemaž tašča vloži z olivnim oljem in soljo. Sol moraš dati kot konzervans in ga imamo spravljenega v hladilniku. Zdrži zagotovo 2 leti, toliko smo mi imeli najdlje in je bil bp. Zdej smo pa predlanske pridelke že pojedli in je letos vložila nove. Malo si poglej na netu.
Ursi2, ma sem vesela, da si se oglasila

smo te prav pogrešale! samo, da ste OK. Želim ti, da se vam noči porihtajo....pa sej bo, bo vsak dan bolje. Sllikice na fb-ju so pa res

.
Lona76, čestitke tetica
Zofy, super, da uživate oz. ste uživali na morju. Meni bi se tudi prav prilegel en dopustek pa možu skoz neki težim pa nama finančno sploh ne znese

, je treba še našparat ker gremo konev junija že na glavni dopust

. Čestitam Juliji za odvajanje od pleničke

. Mi še nismo tako daleč pa niti nam ne znese, mogoče na dopustu. Ga pa velikokrat doma slečem zvečer, ampak on ko že lula reče titi lula, tko da ni še taprav
NČK....moj pingič obe je imel rokici pred obrazkom, tko skupaj in malo zakrivljene navzdol, prav na sredini obrazka

. Je bil za razliko od prejšnjega UZ prav lepo miren, je počival. Na prejšnjem pregledu je pa kar poskakoval

. Štruklji....mljask!!!!!
San, še malo madonca pa boš ti na vrsti

. Vidim, da imate že imena. Kar koli boste izbrali bo ok, vas pa štekam, da se težko uskladite...sej veš, več ljudi, več glav in več okusov

. No meni sta Vorenc in Lovro lepša. Sem pa razmišljala ali imaš vsaj od kakšne od nas št. da eni pošlješ SMS ko bo napočil dan D, da bomo vedele? Želim ti čim bolj mirne dneve in ko bo akcija naj bo akcija takoj!
mačke in psi....Tit se jih nič ne boji. On ko jih vidi začne teči za njimi

. Imam prijateljico, ki ima nemško dogo in se je ne boji

sem pa zato jst trda zmer zraven
Pomlad08....kaj naj ti rečem ker sem ti to že itak rekla....

Krasen fantiček! In nova frizura, opa

....ja nimamo kej, je pač vroče in je treba. A o pajkcu?

Tit je tud čist navdušen nad pajki pa mravljami tudi se kar na tla uleže in jih opazuje. Pa une rdeče hroščke - smrdljivčke ima rad in jim navdušeno govori, da so to pike poke
Špela100 sem ravno danes hotela napisat, da te pograšam pa si se nam oglasila. Uau, super izlet imaš za sabo

. Polna novih moči.....dobrodošla nazaj med nami
san, voranc je men res zakon ime!
pa lovro tudi. miha pa ne tok, sam ne tega povedat mihatu - mojmu možu
a pejd u rt, to si me pa spet nasmejala
Joj, zdej pa letim, sem imela ogromno čtiva....
lepo se imejte!
< Sporočilo je popravil Dinki -- 3.5.2010 10:02:31 >