IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Kam ste spet vse pobegnile?????????
Dinki ti boš morala že na zagovor k te tako dolgo ni nič na rr
.
ojej, evo me
daaaaaaaan!
evo nas, še zadnji marčevec s katerim smo zaključili naše triletnike. Mi smo ok. Tit je imel dva praznovanja, no tri če štejemo še tistega v vrtcu. Enega smo imeli doma in so prišle vse babice, dedki, prababi in pradedi, teta in stric in smo ga praznovali tako kot lani kar zunaj pred hišo. Že drugo leto je bilo 7. aprila noro toplo, tko da naslednje leto bomo tudi z ostalo družbo z otroci praznovali kar pri nas na vrtu. No za prvo praznovanje sem naredila sama torto po receptu od Pomlad, le da sem dodala še jagode, ker jih tit obožuje in pa biskvit sem naredila od nuteline torte in je prišla res super krasna torta. Ubistvu je bila moja letos res najboljša

. No za praznovanje z družbo je pa torto naredila una moja prijateljica. Bom potem dala obe slikici gor.
Tit je res en mamin sonček. Ene 14 dni pred 3.rdjem je začel tudi on lepo izkovarjat črko K

, tko da je zdej očka Luka in ne več Luta in ko gre kakat ni več me tatat

. Nasploh se mu je odprl dar govora, zdej se pa res že čisto vse zmenimo z njim, je prava čvekica. Pa prav moram ga pohvaliti, da se zjutraj zmeraj sam obleče za v vrtec, edino nogavičke mu moramo malo pomagat. In ko gre kakat ali lulat hoče iti sam...neverjetno kako samostojen je ratal, res sem prav ponosna nanj in to mu tudi velikokrat povem in je potem še on ponosen sam nase

. za rd je dobil od babi in dedija poganjalčka in ga noro obožuje

. Tko lepo je osvojil tehniko poganjanja, da se mu zmeraj prav smejim ko ga gledam. Je pa res edini otrok tu na vasi, ki ga ima rad (poganjalčka). sej ga imajo večina vsi, ampak jih imajo v kleteh ali garažah...mogoče bo pa tit vzpodbudil tudi njih

.
Z urbanom se tudi lepo razumeta, sploh je tit čist hepi če pridem ponjga v vrtec z urbanom in pol pokliče ven vzgojiteljico in vse, da pridejo pogledat njegovega urbana. Pa tit se mu ful nareži, sem mislila, da bo bolj obratno, da se bo urban njemu smejal, pa bolj on tita nasmeji in pol sem res kr solzna ko ju opazujem skupaj

.
Pomlad in terida, super tortico sta naredili

in terida v kakšno lepo malo gospodičnico je tvoja erika zrastla, ful sta luštna oba

.
Zofy in terida, ja se bomo dobile in takrat kot je napisala Zofy, definitivno pade tudi hors

...zdej sem jaz kr mal mrknila pa se bomo za fiksno zmenile enkrat po teh praznikih, prav?
Berem, da je bilo spet kar nekaj bolančkov

. Upam, da ste zdaj vsi zdravi in da bo ta pomlad in poletje odnesla vse prehlade in vnetja in podobne reči

.
Zofy, jaz otroke še nič ne mažem s
kremami s faktorjem, ima pa tit že lepo barvico, sploh zadaj na vratu. Si bom mogla nekaj umisliti počasi. Bom pa verjetno uporabljala kremico od Justa 30ko, ker imam ravno v maju eno predstavitev in jih bom dobila za darilo.
Lona76, bravo za rolanje

uau

. jaz tudi še zmeraj vztrajam pri aerobiki že skoraj 3 mesece

. In bravo Taji za črko R

. Tit jo pa v kakšnih besedah reče, v kakšnih pa ne.
< Sporočilo je popravil Dinki -- 20.4.2011 10:22:27 >