IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
No, tudi mi smo danes opravili s posvetovalnico pri enem letu.
Veliki smo 76,5cm in težki 9400g. Pa cepljeni smo bili v ramo...
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76
Tina krasne slikice Lana in Lukca
hvala, pa seveda da sta krasna, če sta pa marčevca
TamaraV
, dobrodošla med nami.
mumu ful lepe slikice.

pa lepo ste se znašli glede stolčka

.
zdej bi pa še jaz kateri naše cunje podtaknila za zlikat. jaz mam pa res eno velko goro za zlikat.......
Zofy uživaj na primorskem.
Joži79
za kuža. ful je lep. slikaj še potem torto, pa nam jo pokaži.
Dinki
za tvojga, da je pral. moj pa ne vem, če bi se tega dotaknil. vse drugo ja, kar se pa tiče kuhe in cunj, pa ne. razen razvesi jih pa.
pa priden tvoj fantek, da je takole prenašal "kisikove brkice".
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraV
Mi lahko pomagate kako dodam nove slike v album. Včeraj sem probala dodati album in me ni nič opozorilo da bi bile slike napačnega formata ali pa prevelike, dodalo pa jih ni. Imate tudi vi težave z tem.
jaz še s tem nisem imela težav. pa mislim, da ni važno kako so velike oz, da bile napačnega formata. sam pazit morš, da jih še enkrat potrdiš.
Lona76
za Tajo, da gre vedno več po vseh 4.
Ursi2
za popravljen računalnik.
pa mislim, da si se zmotila v mesecih. napisala si 10, mislila si pa 12, a ne?
joj, za tvojga pa za kačo pa

. jaz bi znorela, pa se jih ne bojim tako zelo. sam srečat z njo se za ne želim. gledam jih pa rada po tv, al pa čez šipo.
jagoga

da si se ga napila. jaz bom tud jutri mal bolj pogledala v kozarec.

. upam
IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Tina tole s napisom si se pa zelo lepo spomenla, pa pridna da si šla sama vse delat, jst bi šla po mojem kupet
.
sej je moj tud rekel, da kaj se tako trudim. sam men je pa blo tako z veseljem delat, ker je to za mojga

.
lucalu
za seznam. lepo si se potrudila.jaz bi glede naših roj. dnevov predlagala, da jih damo takrat zraven, ko bomo vpisovale mere od naših zakladkov pri enem letu, če ne je lahk 100 teh seznamov zdej. razen tiste, ki ste že imele posvetovalnico pri enem letu.
Dinki
Titu za zobek.
mumu ful lepa torta, pa slikice tudi
pa danes sem izvedla tako lepo novico. tista dva kolega s katerimi se ful družimo(od Jana staša-Lanov kolega) se bosta letos poročila

, pa bom le končno na eni poroki

. sem fuuuullll vesela za njiju, ker si je ona res zelo želela.
< Sporočilo je popravil tina50 -- 7.3.2009 23:11:29 >