Dober večer, mamice! Vsem najprej vse najboljše za dan žena in eno
od mene, če so slučajno gospodje pozabili
Moj se je celo spomnil, čeprav je zadnje čase malce raztresen kar se takih stvari tiče...
Naš vikend je bil super! Včeraj smo šli hodit na Javornik. Bila je kar dolga in zimska tura (smo gazili po snegu!), a dan je bil prekrasen in smo se imeli res fino. Erika je bila tako pridna v nahrbtniku, da ljudje sploh niso mogli verjet. Edino proti koncu, ko smo se vračali, je začela malo jamrat. Ni mi bilo najbolj jasno kaj je narobe, a sem potem videla, da jo je verjetno zeblo v nogice in rokice. Problem je bil v tem, da smo hodili več kot smo načrtovali (zaradi snega in ker smo ubrali eno neplanirano pot) in je bilo že kar hladno, ko smo se vračali. No, na koncu je bilo vse ok - tudi če jo je zeblo, ni videt, da bi se kaj prehladila! Še dobro!
No, in ko smo tako hodili po soncu, sem ugotovila, da moram še ta teden Eriki kupit sončna očala! Revico sonce tako močno moti, da skozi nekaj mežika in se kremži. A katera ve kje jih dobit? V Mestni optiki (v hiperju v Šiški) jih namreč nimajo oz. imajo takšna, ki so Eriki prevelika (preširoka). Vem, da je pred časom Zofy poslala en link, ampak jaz bi rada očala prej preizkusila na njej, da ji bodo prav...
Danes sta pa šla pohajat samo ona in
, da sem jaz lahko skuhala in spucala stanovanje. Je bilo že zelo potrebno! Mi je po eni strani kar malo pasalo, da mi ni bilo treba it ven, ker sem imela utrujene noge od prejšnjega dne. Tale moja kondicija je bolj švoh - bo treba začet kaj več migat!
Sicre pa vam moram povedat še največjo današnjo novico: Erika je shodila!
In to nedolgo nazaj - okrog devetih zvečer, ko sem jo že hotela pripravit za spanje. Ona pa gre od mene do
kar lepo brez opore! Nisem mogla verjet! Saj vem, da je že dolgo stabilna in je bilo le vprašanje časa kdaj bo samostojno shodila, a vseeno se kar nisem mogla načudit! Še zdaj komaj verjamem... Me prav zanima ali bo jutri potem kar hodila naprej. Danes je po tistem kar nekaj prehodila po stanovanju, potem pa se je malo naveličala ali pa utrudila in se je en čas še malo plazila okrog. Itak je bila zmatrana in sem jo kmalu spravila spat. Lepšega darila za 8. marec mi ne bi mogla naredit
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraV
Lih včeraj ko je prišla od varuške sem jo vprašala kaj pravi Erika in mi je začela delat z slino mehurčke. Neverjetno kako hitro napreduje v družbi malih.

Erika pa Lano res same neumnosti uči

A Lana tudi kriči zraven?
Sploh ne vem, če sem to že razlagala na RR - Erika že kar nekaj časa dela mehurčke s slino in zraven spušča neke glasove (po moje misli, da če zraven kriči, bo mehurček večji). Ne vem kje je to pobrala - verjetno ji je enkrat čisto slučajno uspelo to naredit, ker se je dosti slinila zaradi zob. Zdaj pa lahko dela mehurčke tudi "na ukaz" - ji rečem, da naj jih naredi, pa jih začne delat.
Lona76, a še ni konec te vročine?!

, da bo hitro mimo! In pohvale, da si vse zlikala!
Marita,

za Maksa, da zobki čim prej ven pokukajo in ga nehajo tako bolet.
Tina50, res si pridna, da si se tako potrudila za napis za Lana!
Joj,
Ursi2, kje tvoj

pobira ideje? Vama pa res ni dolgčas!

Moram priznat, da sem se zgodbi kar malo nasmejala, ker si tako luštno opisala. Se mi pa vseeno zdi, da ni lepo ljudi strašit, sploh z njihovimi fobijami.
Sicer pa pohvale za striženje! Jaz bi tudi Eriko morala peljat k "profesionalcem", ker jo sama strižem, pa mi ni preveč všeč kaj ven pride. Je težko, ker jo praktično lovim po stanovanju, da jo malo ostrižem...
Mumu, kako ste luštni! In čestitke za nazaj še od mene!!!
Lucalu, pohvale za seznam!

Me pa depresija prijemlje ko gledam vaše rojstne datume (moj je 25. 11. 1977)... zakaj se nobena starejša od mene ne javi?!
Aleži, čestitke za zobek in prve korake! Boš videla, da bo vsak čas shodila!
Pa da še nekaj dolgov poravnam:
Tit, vse najboljše za zadnjo obmesečnico! In da ti nikoli več ne bo treba v pediatrično!
Timotej, vse najboljše za prvi pravi rojstni dan! In mamici reci, naj se kaj na RR oglasi!
Tia, tudi tebi vse najboljše za prvi pravi rojstni dan! Pa da bi zjutraj malo dlje pospala