Dobro jutro!
Mi smo pa včeraj šopingirali. Sem kupila Eriki vse živo - od sončnih očal (Julbo, Looping 2), Lego kock, lesene žabice na vrvici, do knjigice, balonov za rojstnodnevno zabavo, plenic in hrane. Da ne povem koliko je vse to stalo... Sem pa zdaj dokončno ugotovila, da se mi, ko grem v nakupe zanjo, čisto zmeša. Sploh ne znam ven iz trgovine z igračami ne da bi ji kaj kupila. Pa tega zase prej nikoli nisem počela. Jaz sem bila vedno eden tistih racionalnih kupcev - sem hodila v trgovino samo po tisto, kar sem rabila. Tudi zaradi oblek nisem nikoli tako norela. Zdaj se me pa moj že boji, če rečem, da bo treba kaj kupit za Eriko. Me mora prav nazaj držat... Kaj naredi tole materinstvo!
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
IZVIRNO SPOROČILO: terida
Naš vikend je bil super! Včeraj smo šli hodit na Javornik.
Katero pot ste pa izbrali?
Tole od poti je pa svoja zgodba. Zaradi snega smo hoteli it gor kar po cesti. Potem pa nas je kolega, ki Javornik "dobro pozna" peljal drugod - je mislil, da se od tam tudi na cesto pride, a se seveda ni. V glavnem, hodili smo po poti Črni vrh - Javornik.
Tomaž,

, da se čim prej pozdraviš in boš lahko cepljen!
IZVIRNO SPOROČILO: jagoga
Zdaj imam pa še eno vprašanje. Kaj že vsi uporabljate otroške sedeže od 9-18 kg, ali kdo uporablja še lupinico? Pri nas je Tomaž s svojimi 8,5 kg še vedno v lupinici.
Eriko imam že nekaj časa v avtosedežu, ker lupinice ni več prenašala. Ni videla ven in se je non-stop dvigovala. Zato sem zamenjala, čeprav ji je takrat tudi kakšnega 0,5 kg manjkalo do 9 kg. Če se Tomaž v lupinici dobro počuti, bi ga na tvojem mestu še pustila noter. Je lupinica vseeno bolj varna.
Joži, čestitke za krasno torto!
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
terida, kako pa potem zaspi? a jo samo položiš v posteljico? moj Tit pomoje ne bi znal zaspati brez tekočine. Mora biti čaj ali joška.
Ona že prej ni zaspala na joški, ampak sem jo po dojenju dala v posteljico, ji zapela eno uspavanko in ostala tam dokler ni zaspala (ja, pri nas še vedno dežuramo ob posteljici dokler Erika ne zaspi - drugače žal ne gre). Tako da se s prenehanjem večernega dojenja ni kaj bistvenega spremenilo. Ima pa pri uspavanju vedno dudo v ustih.
Tole naše odstavljanje se je zgodilo zelo "naravno" - mislim, da lahko rečem, da se je Erika kar sama odstavila. In sem prav vesela, ker si predstavljam, da zna bit včasih težko. Sem pa slišala že nešteto mamic govorit, da so se zelo bale kako bo z odstavljanjem, ker je bil otrok na smrt navezan na joške, pa je šlo potem tako gladko, da niso mogle verjet. Res, takih zgodb je veliko več kot tistih, kjer je bilo odstavljanje problem, tako da kar brez skrbi! Vse bo ok, tudi on se bo počasi navadil, da joške ne bo več (kolegica je pri večernem odstavljanju ta mali govorila, da so šle zvečer zizice že spat in da jih dobi zjutraj, ko se zbudijo

).
Lona in
Zofy, hvala za tolažbo glede mleka!
Ena

, da bo
Julija imela bolj mirne noči!
Zofy, po moje so res krivi zobki. Pa čestitke za prve korake oz. to, da je Julija shodila

Erika namreč tudi zdaj še ne kar hodi okrog - veliko se še plazi oz. hodi ob opori, a shodila vendarle je. Kako sicer rečeš temu, da je naredila nekaj deset korakov?! In tudi Julija je naredila svojih deset korakov, kar jaz štejem, kot da je shodila! Čestitke, je prehitela svojo sošolko za dva dni
Pa čestitke za odstavljanje - vidim, da vama laufa!
Tina, super slikce, torta in napis! Se vidi, da ste se imeli vsi lepo!
Zala, dobrodošla nazaj

Navihana je tale tvoja punca, sem se prav nasmejala
Pa to sem vam pozabila povedat - Erika se je zdaj že dvakrat "zapored" udarila v varstvu. Enkrat v petek (dobila je konkretno buško v glavo v bližnjem srečanju z mizo), enkrat pa še včeraj, ko je segala po eni kocki in se je zvrnila naprej na nos. Saj vem, da so buške del odraščanja, samo vseeno - božec moj mali