.....sva se z mojim odločila in sva ga pustila mal jokat(sva rekla 10 min, če ne bi šla pa k njemu) in se je umiril prej ko po 10 minutah, po 15 je pa zaspal sam, brez dude.sam zdej mi je pa mal hudo.
čeprav je verjetno vredu to. sej se bo mogu navadit sam zaspat, ker mam namen kmalu (3 tedni), dat večerni podoj stran.
Ursi2
za striženje in diplomo. zdej si me pa spomnila, a si naredla tisti izpit, al sem jaz kej zgrešila, da si že povedala, al pa se ne spomnim?
se stinjam....
Lona76 lepa presenečenja za tvojo staro mamo.

lepa starost.
terida
za Javornik. dobri ste, pa

Eriki, da je bila pridna.
Erika, da si shodila.
Ursi2 luškane slikice. lepo je pogledat toliko otrok na kupu.
Vilma upam, da je Julija danes že boljša.pa vseeno še
lucalu ful lepe slikice.

je Tai tudi očku podoben, a ne?
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Punce, a zdej že vse dajete KM svojim
. jaz bi ga zdej počasi začela dajati pa ne vem glih dobro kako naj začnem. kak predlog?
jaz mu ga že tudi dajem kakšen mesec ali več.
zjutraj ima zelo rad cornfleks ali pa kruh v mleku. pije ga še ne tako rad. večer mu ga še pa nisem dajale, ker se še dojiva.
dam mu pa 3,2 od ljubljanskih m, ali pa mi kolegica domačega prinese, ker imajo res dobrega.
IZVIRNO SPOROČILO: lucalu
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki
Punce, a zdej že vse dajete KM svojim
. jaz bi ga zdej počasi začela dajati pa ne vem glih dobro kako naj začnem. kak predlog?
Jaz mu kašico naredim z njim. So mi pa pri P sestre rekle samo to, da naj bo tisto za skuhat in ne Alpsko... pa sevda naj bo polnomastno... in za začetek naj mu ga zmešam z vodo (pol-pol).
aja

. pol mu pa ne bom več dajala alpskega!!! bom raje kr domačega al pa tega za skuhat. hvala za info. sej mu ga še nisem velik dajala tega alpskega, ker mi kolegica velikrat prinese domačega.
meridaub ti si pa res fenomenalna, super si. vse to
jagoga upam, da izpuščajo čimprej minejo

, pa

za posvetovalnico.
v sedežu ga imam pa že od njegovega 9 m, sam naš jih je imel že 9880g takrat.
Joži79
za lep vikend. jaz bi kr znorela če moj ne bi šel zraven. sam moj se pa zaveda da je njegova mama nemogoča. mam to srečo.
IZVIRNO SPOROČILO: Zofy
Ok, pri nas je novo to, daje Julija v petek naredila 10 korakov sama. Verjetno zato, ker sta bila na obisku še brat s punco in je imela dovolj občinstva. Jaz sem tudi shodila, ko je bilo občinstvo. No, ampak zdaj ni to, da bi shodila, ker ne hodi, ampak naredi 3-4 korake in počepne oz. se vrže na kolena in odskaklja po kolenih dalje.

Julija. ma, tudi to je nekaj, da naredi 3-4 korake.
IZVIRNO SPOROČILO: Zala.
Tina kako kaj kuža mi imamo tudi takšnega...pa super zabavo ste imel in kakšen korenjak je Lan lepe slikce
a ne kok so luštni.

. ja kuža je ok. tukaj se je že čist navadil, nič več ne joka. Lan se ga je pa že tudi navadil. je že dobil lubčka od njga na ličko

.
za Zalo pa

. je navihana tale tvoja mala Zala.
pomlad08
Jobu za 3 besede.
Lona76
za zobek. pa še

za Tilna, da je nadpovprečen.
hvala. sej sem še nekak mirna. sam ko morm pa ene petič v pol ure ustat in it k njemu, me pal razjezi. pa ne pri njem, sam tukaj na mojim se jezim, pa vam mal pojamram.
zdej spi od takrat naprej, ko je sam zaspal. jaz mislim, da nisem pretiravala ko sem ga pustila še ne 10 min jokat. sej če bi blo pa dlje, bi pa šla k njemu.
upam, da nisem kaj izpustila......
lahko noč