Najprej bom poročala, kako je bilo v razvojni ambulanti. Tomaž ima še vedno zelo nizek mišični tonus v ramenskem in medeničnem obroču, ki pa je naj izrazitejš pri plazenju (zelo široko plazenje). To pomeni da je gumijast, ga bo potrebno malo nabildat ali pa k gimnastiki vpisat
. Kontrolo imava, ko bo že dober mesec hodil. Ne morem se načudit, da tej zdravniki tako različno govorijo. Sem jo vprašala kakšne čevlje, pa je rekla, da so cicibanovi čist OK. Pri takšnih otrocih kot je Tomaž (nizek mišični tonus), je pomembno da imajo trd opetnik, da njim nogice ne zdrsnejo iz podplata. Pa še to mi je rekla, kar se tiče tudi Dinki, ki se boji, da ne bo varuška vedela kaj Tit želi. Ne izpolnjujte otrokom vsak želje, ki jo nakazujejo s prstom ali pa s tistim glasom, ki nakazuje, da nekaj želijo. Če bomo takoj izpolnili vsako zadevo, ki si jo bodo zaželi, še nekaj časa ne bodo govorili. Otrok se mora potruditi in s tem bo začel zlagati prve besede.
Kopanje, pri nas tudi pleza po banji, sploh če želi kaj doseč (tuš, milo, šampon,...)
Dinki, ja uživajte najprej v poroki, potem v Parizu in na koncu še v Grčiji, blagor vam
IZVIRNO SPOROČILO: mumu
Lona jst mam pa srečo da moj ne gleda fuzbala, celo tako mnenje ima kot js (enajst se jih za eno žogo podi , mar bi vsakmu svojo kupil ).
Hvala bogu, da pri nas ni fuzbala na sporedu, če ne, si bi jaz že šus v gavo spustila,
MUMU, jaz bi kakšen bolj sočen stavk na račun fuzbala rekla
Mumu, ja kaj naj ti rečem, vsem se bo izšlo to lušno obdobje, škoda za dopust, ap sreča da imaš službo (tako kot si sama napisala), pa upam, da dobiš varuško, jaz jo še vedno iščem.
San, upam da se vnetje čim prej pozdravi, v priloženih listkih, pa pri vseh zdravilih piše da nosečnice ne smejo, pa ne med dojenjem,.. Upam, da ginekologonja ve, da še dojiš in da je to upoštevala.
Terida, ja super za očala, trgovci so pa zgodba zase.
Vilma, ja super da ste bolje in da ste šle danes na sprehod in se mi ni treba zahvaljevat, se bom še naslednjič postarala za 900 let, za prijateljice se bom pa le žrtvovala

. Pa zdaj tebe
VILMA in
ŠPELA100 še enkrat javno vabim, da pridete k meni na obisk(samo ne naslednji teden, ker sem na dopustu), pri nas je še za nekja stopinj topleje kot pri vas
Zdaj se pa vsem ostalim opravičujem, da jih nisem pokomentirala in čestital za vse dosežke, ampak jaz grem spat, sem čist crknjna.