IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa
Zdej mi pa neki razložite, kake kapice imajo vaši? Mi imamo še vedno to zimsko volneno za ven, če gremo pa z avtom mu dam pa eno čist tanko.
Sem bila v h&m in imajo samo take kapice, ki ne pokrijejo ušesk Pa ja morajo biti ušeska pokrita
Mi mamo tud bombažno, ampak ima tko fino za uhe narjeno - sva jo pa dobla. Sem jih pa drgač tud js iskala, pa jih nisem našla, take k bi uhe pokrile.
Piškoti in kruh - js dam Tiborju al škorjico, sicer pa v Mullerju kupujem kekse za njega, pa ja itak da si da kdaj kak mal večji kos v usta, ampak ne paničarim - itak sem zraven ko je, ponavadi pa ta večji košček tolk dolg mečka po ustih, da se mu stopi.
Karmar - js imam stekleničko in termovko. V termovki lepo vroča prekuhana voda, v steklenički pa prekuhana ohlajena vodo. Ko rabim pa sam namešam pravo temperaturo - pri nas se tole najbolj obnese. Je bil Tibor tud tak, da če ni blo prec - je blo kričanje - zdej se je glede tega mal umiril, sam mi še zmer uporabljamo isto tehniko.
ROK - gajka - čestitke Ryssa - a maš ti kej namen v Nextu naročat v kratkem????
Aja glede kuljenih kašic je pa tako - naš je bil tud špurav glede njih, pol sem mu pa v Mullerju za pokušino kupla kašico Bebivita, pa jo je pomljaskal za šalo malo. No pol sem še pa sama eno zmazala in meni osebno je bila bolj okusna kot druge - sicer še vedno kupujemo tudi druge kašice, drugač pa jih kupim na zalogo, ko grem v Lj. So mi fajn k je treba kam it - Tibor namreč vztrajno odklanja flašo, zvečer, pa zgodi zjutraj ga še prisilim...drugač pa trikrat potegne, pa začne vn pljuvat. Aja pa sam sadne kupujemo, zelenjavne so men že bljak na pogled - no lahko da bi ble pa tamalmu dobre. Mah ne to bomo pa kr doma kuhal.
Anita - vse najboljše - matejchi tolk fajn vošilo napisala zate, da se mu kr pridružujem.
Sicer pa dobro jutro in kavico danes js častim
No js sem danes zjutri dobila že ob petih darilo in to v moji topli postelji - namreč . Pismo prikaže se pa tud zmer takrat, ko bi mogla bit kaka slavnostna akcija zvečer doma - enkrat za staro leto, pol za valentina, zdej za r.d. - no očitn lahk js letos odmislim slavnostne akcije, bo treba kr vse ostale dni bil tolk bolj aktiven .
Lep in čudovit dan vam želim