Hojla se javljam šele po dveh dneh
. V sredo sem prišla domov šele ob 18h
, pol pa ni blo več časa za RR
. Na srečanju je blo pa super, smo se fino načvekale!
Včeraj me je pa kolegica klicala na rojstni dan, pa naju z Ivanom spet skoraj cel dan ni bilo doma
. No sem zato pa danes tu!
buhtlčk bomo naredili dan odprtih vrat štale!

. Pol gremo enkrat pa še k naty!
karmar, košuta
lepe slikice!
MATEJKA
za pikico in zeleno luč za GH.
vilika
fino si silikala!
matejchi ja slikce so ful lepe in za razliko od tiste od vilike, se na vseh smeji, so jih tudi druge videle pa lahko povejo kakšne se jim zdijo! Cvetača ji pa mogoče ne paše, Ivana tako napenja da je ne prenese in sem jo za nekaj časa ukinila.
Zoja Miša
za dober obisk pri G in za pridno princesko! Pa Kaja Lina je tako luštna na slikicah, vedno bolj ti je podobna!!!! S pumpanjem si pa res pridna. Na začetku se spomnim si rekla, da bi vsaj do 4. meseca zdržala!

Za plesen pa dobiš v trgovini nekaj za plesen samo pošpricaš in obrišeš dol, potem pa zid malo z beležem popraviš. Pa kolikor to smrdi po kloru bi rekla da je to varekina, tako ali tako je za plesen uničevat klor.
Za vikend se moram pa vreči v pospravljenje ker se nekaj nakazuje da bomo imeli celo nedeljo in ponedeljek obiske. Loh pridete k nam na obisk pa še mal pomagat pospravljat!
anita ja to imam naravne kodre in na sliki mam zelo spete skupaj. Ivan pa ne pokaže še veliko interesa za lase, zaenkrat jih še boža!

za plezanje!!!!!!!
tejkaz ni panike za telefon. Pa škoda da vaju z naty ni bilo! Pa drugič. Samo da sta Jaša in Jošt zdrava! Meni včasih ko ni hotel jest, je vmes naredil 2 ali 3 požirke čaja, potem je pa spet GH šla v slast. Pa tudi vsak dan ni enako lačen!
Ryssa dno posteljice - ne še, se še ne prijemlje ograjice, bo pa najbrž kmalu!
MajaT Ne sekiraj se zaradi kg, ko bo Zara začela lavfat boš šlo vse dol!
bella 
za izpit, za frizurco in za Jana, pa

da si se pocrkljala s CD-jem!