Hvala vsem za lepe želje... danes nima več vročine ima pa pike po trupu, tako da
ŠESTA bolezen..le kje smo jo staknili??

Hvala
tejkaz za pomoč...sem drugače bi se pa na
naty obrnila, sta že profija v tem
Ne, ne želim vas dat dol s seznama, niti pod razno, samo tiste ki se ne javljajo, kaj čem... jih vodit kljub temu da ni ne duha ne sluha o njih... ostale pa samo hočem spomnit da naj sporočijo nove dosežke v kolikor so jih pozabile...
Vidim pa da sem nekaj punc le izbezala na plano

Super
tatly, košuta in tato

.. LE večkrat se javite no
Tato pa super darilo si včeraj dobila od Jakata ane

Jaz tudi še čakam te čarobne besede
Suzana a ti imaš 4 otročičke???

SEm mislila da imaš samo Anjo in Gajo...kako pa je drugima dvema ime in koliko sta stara - če smem vprašat..ni teba odgovorit če nočeš
Ninaaa - čestitke za

... če želiš da te vodim na seznamu pa kar povej, nč bat
anita -

za super noč!
Za ostale ki pa niste(nismo) imele te sreče pa

Meni je tud všeč ko se dnevi daljšajo...wiiiiiiiiiii..

Končno bo več od dneva...pa več bomo lahko zuni..jupijaaaaaaaaa....
majči22 seveda je to že sedenje...napišem na seznam marec???
betty - če ti popije samo toliko mleka, daj čez dan še za cc 2dc čaja, če boš le lahko bližje ko bo poletje, več bodo morali pit in je kar prav da se če ne drugega vsaj navadijo nekaj malega spit...polet bo pa sploh treba, ker so ti naši pikci na vročino še bolj občutljivi in hitreje dehidrirajo... DRugače pa naš kar veliko spije.. na joški cc 2x polna obroka+2x po jedi (ga bo treba tega odvadit) in cc 4dc čaja na dan.
veveričica -danes ima Lara 7 mesecev? A ni 24 rojena?

Skutke..no ja.. jaz bi tud raje še kak mesec počakala glede na to da je nedonošena in posledično bolj občutljiva... lahko pa probaš pa vidiš kaka bo reakcija..kaj pa če prej vprašaš pediatrinjo?
Luna - jaz sploh ne delam špinače...še..sem čisto pozabila nanjo
Ryssa, Zoja Miša - super sta da tako dolgo pumpata,
bravo punci

Upam da bosta mala dva kdaj cenila ves ta vajin trud... in tudi meni je težko ko pomislim da bo treba kmalu nehat... še kake 3 mesece največ(!!), v vrtec ne more it z joško..

A si predstavljate ...stojite v garderobi v vrtcu in preverjate "opremo"...evo tukaj so pleničke, pa rezervne cunje, ropotuljica, pa medvedek.. aja pa moja joška...

Hehehe..sem se nasmejala
Ryssa..mleko za v kavo...
Zej sem se spomnila...a se zavedate punce, da se nam tistim prvim porodniška konča že čez 3 mesece!!!!!!!!
Marija!!
KAko gre hitro..