IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša
Obisk uspel
, čeprav je bila Kaja Lina kar nekaj sitna
. Bala se je Tilna
, pa je fejst fant! Lepo papa in zelo priden je, pa plazi se, čeprav je Erin malo kritična in pravi da to ni to
(ne bit huda zdej name) sem želela samo pohvaliti tvojega veseljaka
Končno je pred 5 minutami zaspala meni na rokah.
Tokrat tudi voziček ni pomagal
. Ne vem kaj imamo to zadnje dni, ne spi ponoči, ne spi podnevi...
Je prava mala diktatorka. Odločno pokaže, če ji kaj ne paše, ne Erin?
Vidim, da ste tudi ve imele veselo debato. Nimam pametnega komentarja na vse to.
Sem sama malo izmučena od tega ko študiram kaj in kako naj naredim, da bo prav. Tudi jemo zadnej dni slabo
Pa ne vem, zobkov si več ne upam imeti za vzrok, še vedno jih ni na spregled.
Tako da če bova jutri obe malo
, naju ne obirajte pri Tejkaz, prav? Se bova po potrudili prit, pa naj še drugje sitka ne samo doma
Sem se kar malo ustrašila ker se tvoja miška junior boji našega..upam da ne bo en brsavs

Je pa bil miren in potrpežljiv in ko sem mojemu rekla da jo je hotel za lička prijet je rekel, kaj pa če jo je hotel k sebi povlečt in lubčka dat? Hmmm

Pa nisva ju slikale...šment..pa drugič ane... ko bomo šli okol jezera..mater bo to šele "fest"
Ne Tilen se za moje pojme še ne plazi, ker mu slučajno rata nazaj se odrint, pa še to ker je zelo drseča podlaga..sej pravim..kamlu bo tudi to..
Jap...naša mala KAja-Lina bo pa res odrasla v eno borko..samozavestno deklico ki ve kaj hoče.. zelo jasno pokaže če ji kaj ni všeč in mamico že veselo vrti okoli prstka... hihi...fletka mala...

O njej bomo še slišale, boste videle...