IZVIRNO SPOROČILO: Erin
PABLO - pozdravite se A pri vas ste z GH začeli šele pri 7 mesecih?
Ja, mi smo začeli z GH šele pri 7 mesecih. Smo planirali, da bomo z GH počakali do posvetovalnice pri 6 mesecih (oz. nekaj čez), potem nam pa sploh ni šlo še cca 14 dni. Sedaj imamo pa zopet probleme z odpiranjem ust. Ko vidi žlico in stol za hranjenje postane takooooo zelo zaspan in ko ga pač dam spat, je pa takooooo zelo buden in obvezno na nogah

. Eh, nekaj ga meče, bo že. Sem že rekla, da bo on prej shodil, predno bo začel GH jest

.
Je pa res obvezno kar naprej na nogah in ob opori se že lepo prestopa. Takole to zgleda
Pa še King Kong varianta
Smešna mi je pa tudi tale, ko tamali kar naprej vohlja za tavelikim in išče njegovo bližino
Iana777
jagode še ne do enega leta, so alergene.
nell - ograja je
stajica - mi smo jo postavili, ker je ob Otmarju tako težko kaj narediti. Tamalega je povsod polno in še nenehno je na nogah, tako da ga je treba nenehno pazit. Je bilo pa zelo neprijetno, ko smo ga dali notri. On je od samega začetka bival na tleh, se gibal neomejeno, je bil svoboden kot ptica na nebu, potem pa takšen šok. Kot bi dal žival iz divjine v kletko. Sedaj se je pa že delno sprijaznil z usodo in občasno se celo strinja biti notri nekaj minut brez joka...
Veliko sem pa pozabila, pa drugič.....Lahko noč.....
< Sporočilo je popravil PABLO -- 6.4.2009 0:45:45 >