IZVIRNO SPOROČILO: buhtlčk
Krysia hvala za opozorilo za UE. Sam a ni zdej tko, da lah daš osebno delat kamor hočeš? Morm preverit, če grem lah kar tukej kam bliže. No jst sm bla v centru, davčno so mi prestavil k Žalam nekam, tko da sva ble pa s sodelavko v čajni hiši na ledenem čaju.
Pojma nimam za osebno - jst sm šla na Tržaško, ker je ziher

Aja, davčno so pa prestavli, ja - sm mela enkrat celo telefonijado, ker še sami ne vejo, kje kdo dela pa kaj dela pa kolk ma cifro ... Katastrofa.
Za bodije pa ... pejd še 86 kupit pa spotoma se pr men ustav

Mah, kaj moreš, pač rastejo otroc, a ne? Aja, pa Rok očitno Gašperja pogreša - že 2 dni kr naprej govori "Ga"

... al pa misli, da je raca

(upam, da ne ...)
naty in
tejkaz, kaj je s temi vašimi boleznimi? so se kar pri vas naselile al kako? Pozdravte se čimprej!
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan
evo so pridni z DURSa, dobila dohodnino, za plačat seveda
A veš, po moje oni to prov tko pošiljajo - najprej unim, ki morajo plačat, potem pa tistim, ki jim je treba denar vrnit ... moj je tud dobil, ker ma za plačat ... men bodo pa vrnili (vsaj po mojih izračunih), pa itak da še nisem dobila odločbe ...
Glede kuhanja na Komni pa ... ne vem, no ... ne mi zdej zamert tega, ampak kaj če bi ti svojmu dedcu rekla, naj se mal umiri, pa bi eno bolj izi varianto užgali - pejte na Pokljuko al pa na Velko planino .. al kaj jst vem .. si ne predstavljam čist tega. No, ampak vsak po svoje ...
MATEJKA_, jst sm pa kot majhna večkrat šla v Umag, pa mi zdej ni za it, ne vem, zakaj ... v Poreču pa še nismo bli, tko da letos gremo tja ... sam da jst svojo "raziskavo" o apartmajih zaključim .. bom morala mal pohitet, prvomajski so že čez 3 tedne ... Pa kako to, da ste se za pasport odločli, ne pa za osebno? Mi smo vzel osebno, ker itak greš lahko skor povsod z njo, vsaj po Evropi ...
Zoja Miša, jst sm ti tud kr mal fovš tvojga poletnega 3-mesečnega morja ... boš pa še za nas uživala, a ne?
Nč, spet je cel roman ratal - očitno mam preveč časa al pa premal dela - bomo moral še enga

zrihtat, da ne bom skoz za računalnikom visela
< Sporočilo je popravil Krysia -- 6.4.2009 16:26:41 >