Se na hitro javim, preden šibamo na sprehod ...
Anita, velja za kofe, ti sam povej, ko boš v LJ ... pa počak še mal, da se segreje, prov ... da bo tista ta prava pomlad ... mi2 mava do centra 25 minut hitrega vozičkanja ...
Erin, hvala za vse tele članke o razvoju
. Ti pa res vse izbrskaš!
NELI (anaya) in LANA (pf), čestitke za polovičko!
Naty13, kje si? Te pogrešamo! Pa še je takih ... sej vem, da tiste, ki ste imele / imate bolne otroke nimate glih velik časa ... upam, da se kmalu porihtate pa nam kej napišete ...
PABLO, oprosti, če te je kakšna moja izjava spravila v slabo voljo - res ni bil moj namen kogarkoli razžalostiti. Mi je pa všeč tvoj pristop, da boš rajši ostala dobre volje ...
Sej sm povedala, da je bil to sam preblisk, ki sem ga pač delila z vami. Drugač jst komi čakam, da bo naš Rok izvajal take akrobacije in podvige kot Otmar ...
Jst moram tud mal pazit na Rokovo kožo - sem glih prejle en tak hrapav flek našla na rami ... upam, da ni atopični dermatitis, ko ste že glih omenjale to temo ...
Mi smo danes ponoči uvedli novo taktiko - ob dveh se je zbudil pa sem ga samo pobožala in obrnila na bok pa je spal naprej
A pol ni lačen in se zbuja sam iz navade?
Včeraj smo probali Hippovo kašico iz marelic ... razočarana ... mislim, Rok jo je pojedel brez problema .. ampak ... noter je sladkor, okus ma pa po marmeladi
Komaj čakam, da bo sezona sadja ... bom jst probala kakšno kašico narest ...
Aja, že cel teden se hvalim, kako je moj
doma, sem vam pa pozabila povedat to, da ta teden s taščo ful uživava - je šla na počitnice
. Prov paše ...
Se slišmo potem al pa jutr - gremo na sončka ...